Syn w ubiegłym tygodniu zdał egzamin na prawo jazdy, dzisiaj dostał SMS że może odebrać.
Mam kolejnego zmiennika w drodze do Cro
Zapewne i tak nie dam nikomu jechać
dids76 napisał(a):Syn w ubiegłym tygodniu zdał egzamin na prawo jazdy, dzisiaj dostał SMS że może odebrać.
Mam kolejnego zmiennika w drodze do Cro
Zapewne i tak nie dam nikomu jechać
amatus1 napisał(a):20 godzin stania na granicy:(, cała noc w aucie czym, ale czym jest cała noc w aucie gdzie ludzie uciekają przed bombami...
wikol napisał(a):Nie wiem jak w obliczu cierpienia i dramatów naszych wschodnich sąsiadów można wpisywać ilość dni do wymarzonych wakacji w wątku "Dni do Wyjazdu"...
Dokładnie.Kapitańska Baba napisał(a):A co w tym złego?wikol napisał(a):Nie wiem jak w obliczu cierpienia i dramatów naszych wschodnich sąsiadów można wpisywać ilość dni do wymarzonych wakacji w wątku "Dni do Wyjazdu"...
Pomoc nie oznacza porzucenia marzeń i własnego życia. Żeby pomóc innym samemu trzeba być w dobrej kondycji zarówno fizycznej jak i psychicznej. Wakacje i marzenia o nich zdecydowanie pomagają utrzymać zdrową głowę.
wikol napisał(a):Nie wiem jak w obliczu cierpienia i dramatów naszych wschodnich sąsiadów można wpisywać ilość dni do wymarzonych wakacji w wątku "Dni do Wyjazdu"...
Mi się ulewa od 17 dni.Katerina napisał(a):Co mnie smuci? Nie od dzisiaj? Ale dzisiaj się ulało...
Niemożność wypowiedzenia się, bo regulamin. Mamy się bawić jak dzieci ? jesteśmy społecznością ludzi wrażliwych na piękno, chcę wierzyć, że głównie to przyciąga nas do Cro.
Czyli, jako ludzie wrażliwi i piękni (duchowo) nie możemy mówić o tym co nas boli i wk...ia, zobaczcie do czego doszło w Rosji .
Mięta przez rumianek, czy inna lawenda, nie posłuży temu forum. Nie chce mi się tu być, a tym bardziej pisać od siebie, bo ...cenzura
A z drugiej strony - cieszy mnie bycie tu
W imię porządku i spokoju...Katerina napisał(a):nie możemy mówić o tym co nas boli i wk...ia
anakin napisał(a):Pokaż mi punkt regulaminu, który zabrania o tym rozmawiać.
Niedopuszczalne jest prezentowanie własnych poglądów politycznych, religijnych i światopoglądowych, jak też krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.