Przed minutą błysnęło. Myślałam, że coś mi się przewidziało ale wtedy głośno zagrzmiało I tak sypnęło śniegiem, ze świata za oknem nie widać
Edit: kolejne błyskawice i grzmoty
Nefer napisał(a):Syn z pozytywnym testem i izolacja do 25 stycznia. My z żoną i córką też testy zrobiliśmy i czekamy na wyniki, pewnie będą jutro rano.
karin74 napisał(a):Nefer napisał(a):Syn z pozytywnym testem i izolacja do 25 stycznia. My z żoną i córką też testy zrobiliśmy i czekamy na wyniki, pewnie będą jutro rano.
Dużo zdróweczka dla syna. Ja pozytywny wynik , a mąż negatywny...razem pod jednym dachem. Więc głowa do góry
Daj znać jak tam wyniki. Pozdrawiam i dużo zdroweczka życzę.
Kapitańska Baba napisał(a):Przed minutą błysnęło. Myślałam, że coś mi się przewidziało ale wtedy głośno zagrzmiało I tak sypnęło śniegiem, ze świata za oknem nie widać
Edit: kolejne błyskawice i grzmoty
Nefer napisał(a):karin74 napisał(a):Nefer napisał(a):Syn z pozytywnym testem i izolacja do 25 stycznia. My z żoną i córką też testy zrobiliśmy i czekamy na wyniki, pewnie będą jutro rano.
Dużo zdróweczka dla syna. Ja pozytywny wynik , a mąż negatywny...razem pod jednym dachem. Więc głowa do góry
Daj znać jak tam wyniki. Pozdrawiam i dużo zdroweczka życzę.
Dziękuję w imieniu syna, który czuje się całkiem dobrze.
Mamy już wyniki - trzy razy negatywny, czyli u nas trzy negatywne, jeden pozytywny.
elka21 napisał(a):U mnie było to samo, tylko do tego doszła jeszcze trąba powietrzna, która narobiła wiele szkód. W okolicy ludzie potracili płoty, które niszczyły połamane drzewa.
Ja, na ogrodzie straciłam pięć dorodnych srebrnych świerków.
Kapitańska Baba napisał(a):elka21 napisał(a):U mnie było to samo, tylko do tego doszła jeszcze trąba powietrzna, która narobiła wiele szkód. W okolicy ludzie potracili płoty, które niszczyły połamane drzewa.
Ja, na ogrodzie straciłam pięć dorodnych srebrnych świerków.
To się u Ciebie zadziało Szkoda Twoich pięknych drzew
boboo napisał(a):Tak to już jest, że w momencie zapłodnienia zostaje podpisany wyrok śmierci z... otwartą datą.
Zmarł najlepszy Tata na Świecie
Bez polityki: jestem pod wrażeniem polskich urzędów.
W jedno przedpołudnie i 1 godzinę następnego dnia obskoczyliśmy z Mamą wszystkie urzędy (sprawy emerytalne, ubezpieczeniowe itp. itd.).
boboo napisał(a):Tak to już jest, że w momencie zapłodnienia zostaje podpisany wyrok śmierci z... otwartą datą.
Zmarł najlepszy Tata na Świecie
...
Bravik napisał(a):Współczuję, współczuję tym bardziej, że dwa dni wcześniej odeszła moja Mama.