Janusz Bajcer napisał(a):U mnie trochę gorzej, cztery lata po operacji raka prostaty pokazała się lekka wznowa.
Dzisiaj rozpocząłem radioterapię - czeka mnie osiem tygodni naświetlania.
Trzymam mocno kciuki żeby przyniosło pozytywne efekty!!!
Janusz Bajcer napisał(a):U mnie trochę gorzej, cztery lata po operacji raka prostaty pokazała się lekka wznowa.
Janusz Bajcer napisał(a):Bravik napisał(a):Bardzo ucieszyły wyniki badań pod kątem wznowy nowotworu. Jest dobrze.
Żeby nie było za pięknie...(
U mnie trochę gorzej, cztery lata po operacji raka prostaty pokazała się lekka wznowa.
ZytaS napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bravik napisał(a):Bardzo ucieszyły wyniki badań pod kątem wznowy nowotworu. Jest dobrze.
U mnie trochę gorzej, cztery lata po operacji raka prostaty pokazała się lekka wznowa.
Janusz, będzie dobrze, też trzymam kciuki, po leczeniu zapraszam, dla relaksu i odmiany, nad Bałtyk pozdrawiam serdecznie
Janusz Bajcer napisał(a):ZytaS napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bravik napisał(a):Bardzo ucieszyły wyniki badań pod kątem wznowy nowotworu. Jest dobrze.
Janusz, będzie dobrze, też trzymam kciuki, po leczeniu zapraszam, dla relaksu i odmiany, nad Bałtyk pozdrawiam serdecznie
Od 15.05.2022 do 28.05.2022 jestem w Kołobrzegu, rezerwacja pobytu w Perle Bałtyku zrobiona już we wrześniu.
Kapitańska Baba napisał(a):Trzymam mocno kciuki żeby przyniosło pozytywne efekty!!!
piekara114 napisał(a):Janusz, zdrowia!
ZytaS napisał(a):Janusz, będzie dobrze, też trzymam kciuki
maslinka napisał(a):Zdrówka, Janusz!
walp napisał(a):Janusz, zdrowia życzę i mocno trzymam kciuki.
labusm napisał(a):Również zdrowia życzę !!
Katerina napisał(a):Janusz, trzymam mocno kciuki, będzie dobrze, życzę zdrowia i spokoju ducha na Święta i cały Nowy Rok.
greenrs napisał(a):Janusz, zdrówka i optymizmu! Będzie dobrze bo musi tak być!
Janusz Bajcer napisał(a):greenrs napisał(a):Janusz, zdrówka i optymizmu! Będzie dobrze bo musi tak być!
Dzięki.
Optymizm jest to i zdrowie będzie.