Austria wprowadza pełny lockdown.... Czyli odpuszczam wyjazd na jarmarki ....
Jak przekazał znajomy, nawet osoby zaszczepione będą musiały robić test, który uprawnia do wyjścia poza celami niezbędnymi... (kolejki do testów są długieeeee)
piekara114 napisał(a):Austria wprowadza pełny lockdown.... Czyli odpuszczam wyjazd na jarmarki ....
Jak przekazał znajomy, nawet osoby zaszczepione będą musiały robić test, który uprawnia do wyjścia poza celami niezbędnymi... (kolejki do testów są długieeeee)
piekara114 napisał(a):Jakoś nie wierzę, że na tych 10 dniach się skończy, już zapowiedzieli, że kolejne 10 jest realne... Jeszcze jak popatrzy się na ich zapowiedź o obowiązkowych szczepieniach od 1 lutego to uważam, że będą mocno dążyć do utrudniania życia, aby jak najszybciej się ludzie szczepili....
dids76 napisał(a):Robert Makłowicz odwiedził moje treny a przy okazji jednego z członków naszego forum (chociaż ostatnio chyba rzadko tutaj goszczącego)
maslinka napisał(a):Masz na myśli pana Jarka?
maslinka napisał(a):Świetny odcinek! Nie wiem, czy to patriotyzm lokalny , ale odcinki ze Śląska bardzo mi się podobają
dids76 napisał(a):Do browaru z domu mam jakieś 1000m o jeszcze odremontowanej słodowni nie zwiedziłem. Na szczęście lanym Raciborskim na dziedzińcu zamkowym latem można się było pokrzepić.
maslinka napisał(a):Byliśmy na dziedzińcu zamkowym w sierpniu. Bardzo przyjemne miejsce.
karin74 napisał(a):greenrs napisał(a):Mikromir napisał(a):Jutro trzeba będzie kluski zrobić, tylko jest dylemat: biołe czy czorne?
Jako rdzenny Ślązak nie jadam klusek.... bo nie lubię, ale z dzieciństwa pamiętam, ze czorne były lepsze
Takie pół na pół