Habanero napisał(a):Wczoraj dwa świerki zwaliła mi wichura.
Jeden na chałupę
Wezmę piłę, to jutro trochę potniemy.
Bravik napisał(a):Cześć Konrad. To i tak dobrze, że nie poszarpało dachu.
Południowa ściana domu?
Habanero napisał(a):Bravik napisał(a):Cześć Konrad. To i tak dobrze, że nie poszarpało dachu.
Południowa ściana domu?
Cześć Krzysiek. Dokładnie, południowa.
Chciałem tam rok temu położyć panele fotowoltaiczne
We Wrocławiu wczoraj nieźle podmuchało. PKP do dzisiaj
nie może dojść do siebie. Wczoraj spędziliśmy z Agą popołudnie
i wieczór na dworcu, jak Hanks na lotnisku. Na szczęście czeskie p. było
Bravik napisał(a):Habanero napisał(a):Bravik napisał(a):Cześć Konrad. To i tak dobrze, że nie poszarpało dachu.
Południowa ściana domu?
Cześć Krzysiek. Dokładnie, południowa.
Chciałem tam rok temu położyć panele fotowoltaiczne
We Wrocławiu wczoraj nieźle podmuchało. PKP do dzisiaj
nie może dojść do siebie. Wczoraj spędziliśmy z Agą popołudnie
i wieczór na dworcu, jak Hanks na lotnisku. Na szczęście czeskie p. było
Chociaż dworzec macie we Wrocku ładny, to i przyjemnie posiedzieć. Pozdrów od nas Agnieszkę.
anakin napisał(a):Wąski nie żyje..
anakin napisał(a):Wąski nie żyje..
mervik napisał(a):anakin napisał(a):Wąski nie żyje..
...wielka strata ...dobry i lubiany aktor
Od listopada 2021 roku wchodzi w życie nowelizacja ustawy o radiofonii i telewizji, która zmienia dotychczasowe zasady emisji reklamy. Dotąd było to 12 minut w stosunku godziny – od teraz limit będzie zmienny w zależności od godziny nadawania. Koniec z limitem bloków reklamowych na godzinę w radiu i telewizji. W ciągu dnia nawet do 10 godzin reklam!
stachan napisał(a):Było źle, będzie jeszcze gorzej...Od listopada 2021 roku wchodzi w życie nowelizacja ustawy o radiofonii i telewizji, która zmienia dotychczasowe zasady emisji reklamy. Dotąd było to 12 minut w stosunku godziny – od teraz limit będzie zmienny w zależności od godziny nadawania. Koniec z limitem bloków reklamowych na godzinę w radiu i telewizji. W ciągu dnia nawet do 10 godzin reklam!