Janusz Bajcer napisał(a):Ucieszyło mnie dzisiejsze grzybobranie.
...
Rewelacja
mervik napisał(a):Pani doktor dzisiaj zadała mi niezły cios....ograniczyć bezwzględnie słodycze
......i jak tu żyć
a_tomek napisał(a):Od prawie trzech tygodni zachwyca mnie Chorwacja i...zasmucają/irytują/wk...ją chorwaci.
Ural napisał(a):Tak. Kiedyś to było fajnie. Tego już nie ma i już nie będzie. A były hulanki, zabawy, ogniska, obżarstwa, popijawy, tańce, gry, grille, swawole, zjazdy, zloty jak zwał to zwał. A co teraz jest. Nic ..........pustka, akwarium bez rybek. Gdzież te rybki się podziały. Gdzie są Ci ludzie.
Vella napisał(a):Odwołali nam rezerwację. Tydzień do wyjazdu, a tu samego rana mail z wielkim "PROSZĘ NIE PRZYJJEŻDŻAĆ" w tytule.
Jest sens szukać czegoś przyzwoitego na 6-7 osób w obecnej sytuacji, czy trzeba kolejny rok odpuścić Chorwację?
Smutek i wkurz ...
krutom napisał(a):Ural napisał(a):Tak. Kiedyś to było fajnie. Tego już nie ma i już nie będzie. A były hulanki, zabawy, ogniska, obżarstwa, popijawy, tańce, gry, grille, swawole, zjazdy, zloty jak zwał to zwał. A co teraz jest. Nic ..........pustka, akwarium bez rybek. Gdzież te rybki się podziały. Gdzie są Ci ludzie.
Są.
Spotykają się.
Części z nich na forum już nie ma. Jest w tym pewna zasługa moderacji.
Dwa tygodnie temu mimo środka wakacji było u mnie 20 osób. Byłoby więcej, ale eksplorowali Bałkany.
Chcesz dołączyć, nie ma sprawy.