Ucieszył wczorajszy mecz - alergicznie nie znoszę piłki ale uwielbiam gorącą atmosferę stadionu pełnego kibiców
Habanero napisał(a):Bravik napisał(a):Oszołomił nocny przejazd jednośladem po interiorze Hvaru z Sućuraju do Jelsy. Robi wrażenie, zwłaszcza na tych krętych odcinkach.
Gratulacje
A sms od nas z Węgier dotarł ?
Pozdrawiamy.
Bravik napisał(a):Oszołomił nocny przejazd jednośladem po interiorze Hvaru z Sućuraju do Jelsy. Robi wrażenie, zwłaszcza na tych krętych odcinkach.
marze_na napisał(a):Bravik napisał(a):Oszołomił nocny przejazd jednośladem po interiorze Hvaru z Sućuraju do Jelsy. Robi wrażenie, zwłaszcza na tych krętych odcinkach.
Bravik, możesz napisać ile kosztowało wypożyczenie skutera na Hvarze?
Po tegorocznym ekspresowym locie do Splitu skłaniam się wyłącznie ku takiej formie podróżowania na południe Chorwacji .
Bravik napisał(a):Myślę, że cena spoko.
marze_na napisał(a):Bravik napisał(a):Myślę, że cena spoko.
Cena ekstra
Jak przyjdzie mi już realizować plan urlopu na Hvarze zgłoszę się po namiar na wypożyczalnię .
Oszczędności na dwóch noclegach tranzytowych i wożeniu własnego auta promem to ok. 1300 kun. Jakiś budżet na skuter już jest .
maxredaktor napisał(a):Ucieszyło mnie otwarcie kolejnego odcinka drogi Via Baltica, będę mógł dojechać szybciej do Augustowa i okolic
dids76 napisał(a):OOO Dzięki za info. Dzisiaj jechałem do Ełku, gdybym wiedział zjechałbym z S8 na Łomżę. W czwartek w drodze powrotnej wypróbuję