Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 16.05.2021 22:34

Kapitańska Baba napisał(a):Brat dobrej Koleżanki przegrał walkę. 48 lat to za wcześnie. .. Spoczywaj w pokoju...

Bardzo współczuję ....mój kolega który lekceważył i nie wierzył w wirusa...facet zdrowiem pryskał silny jak wół
...sam się przekonał...że żartów nie ma
....mówił że miesiąc z życia wyjęty...nawet do kibla sam nie mógł się doczołgać w połowie drogi mdlał
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 17.05.2021 07:57

mervik napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):Brat dobrej Koleżanki przegrał walkę. 48 lat to za wcześnie. .. Spoczywaj w pokoju...

Bardzo współczuję ....mój kolega który lekceważył i nie wierzył w wirusa...facet zdrowiem pryskał silny jak wół
...sam się przekonał...że żartów nie ma
....mówił że miesiąc z życia wyjęty...nawet do kibla sam nie mógł się doczołgać w połowie drogi mdlał

Dziękuję za słowa współczucia - potrzebne zwłaszcza Rodzinie Zmarłego :cry: .

Zastanawia mnie tylko skąd domniemanie o jakimś wirusie?
Są inne choroby - mniej medialne ostatnimi czasy.

Walka trwała kilka lat a przyczyną odejścia i żałoby Rodziny i Przyjaciół był czerniak :cry:

To kolejna osoba w moim środowisku dotknięta tym nieuleczalnym świństwem niestety :cry:
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 17.05.2021 08:47

Wchodzę na kropelkę po weekendzie, a tu połowa ludzi pobanowanych :o Co tu się działo?
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 17.05.2021 09:04

Inde napisał(a):Wchodzę na kropelkę po weekendzie, a tu połowa ludzi pobanowanych :o Co tu się działo?

Nic szczególnego. Ot taka mała kłótnia, jak to w rodzinie :lol:

Pozdrowienia.;)
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 17.05.2021 09:18

Gonzales napisał(a):
Inde napisał(a):Wchodzę na kropelkę po weekendzie, a tu połowa ludzi pobanowanych :o Co tu się działo?

Nic szczególnego. Ot taka mała kłótnia, jak to w rodzinie :lol:

Pozdrowienia.;)

A byłem pewny, że po otwarciu ogródków będzie tu cisza i spokój ;)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 17.05.2021 09:19

Wątki poświęcone "medialnej" chorobie są dość niebezpieczne. Na szczęście większość nie jest obarczona takim ryzykiem. Np. "Dzień dobry" albo bardzo bezpieczny - "Jaka jest u was temperatura? :oczko_usmiech:
matizmat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) matizmat » 17.05.2021 22:14

Mój tato doznał dzisiaj udaru- paraliż lewej części ciała... :( Szczęście w nieszczęściu, że reakcja była szybka- karetka, potem tomograf i nie wygląda to jeszcze tak tragicznie...
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 17.05.2021 22:48

Zdrowia dla taty, trzymamy kciuki....
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 18.05.2021 17:49

matizmat napisał(a):Mój tato doznał dzisiaj udaru- paraliż lewej części ciała... :( Szczęście w nieszczęściu, że reakcja była szybka- karetka, potem tomograf i nie wygląda to jeszcze tak tragicznie...

Życzyć pełnego powrotu do zdrowia.
matizmat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) matizmat » 18.05.2021 20:11

labusm, Ural- dzięki za wsparcie...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 19.05.2021 06:50

matizmat napisał(a):Mój tato doznał dzisiaj udaru- paraliż lewej części ciała... :( Szczęście w nieszczęściu, że reakcja była szybka- karetka, potem tomograf i nie wygląda to jeszcze tak tragicznie...

Współczuję :( u teściowej było podobnie ale doszła do niezłej formy wymaga to czasu :papa:

Uff dobrze, że robię kopie zapasowe danych co jakiś czas (mobilizuje mnie syn, zrobił mi taki przypominacz wyskakujący na ekranie) i oznaczam datami zmiany, bo dzisiaj zamiast stracić dane straciłem koło 6 godzin ich obróbki. Przypadkiem zamiast pojedynczego pliku dwa trafiły do kosza, który został opróżniony. Kopie zapasowe zdjęć mam zrobione w 5 egz. w tym 2 zewnętrzne dyski + laptop:) strzeżonego .... :papa:
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 19.05.2021 16:47

Ucieszyło zdobycie certyfikatu kategorii A1/A3 i zdanie egzaminu na uprawnienia do latania dronem w kategorii Open A2. Będzie można legalnie polatać nad Hvarem.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.05.2021 19:44

Bravik napisał(a):Ucieszyło zdobycie certyfikatu kategorii A1/A3 i zdanie egzaminu na uprawnienia do latania dronem w kategorii Open A2. Będzie można legalnie polatać nad Hvarem.

Svaka čast :wink:
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 19.05.2021 20:17

walp napisał(a):
Bravik napisał(a):Ucieszyło zdobycie certyfikatu kategorii A1/A3 i zdanie egzaminu na uprawnienia do latania dronem w kategorii Open A2. Będzie można legalnie polatać nad Hvarem.

Svaka čast :wink:

Hvala. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.05.2021 15:49

Okazuje się, że dzieci poniżej 12 roku życia będą mogły wjechać do Chorwacji bez testu.
https://turizam24.com/djeca-do-12-godin ... xyFnhpSqiA
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 1068
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone