Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 15.02.2021 11:26

Ural napisał(a):
bluesman napisał(a)::mrgreen: "Ja całe swoje oszczędności lokuje w alkohol - bo jest najwyżej oprocentowany "

Już od dawna bluesman podejrzewałem Ciebie, że masz skłonności czy jak to inaczej nazwać ciągoty do alkoholu. Twoje wypowiedzi często są nie zrozumiałe dla ogółu forum. Trzeba coś z tym zrobić bo lokowanie oszczędności w alkohol nie jest dobrym rozwiązaniem. Może by tak do klubu AA. Co prawda to nie PCK ale zawsze. :papa:

Czyżby brakło teraz admina ? :mrgreen: są równi i równiejsi ? Podobno ma być miło ? i jest ?
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 15.02.2021 12:05

Syn zdał prawko :D Za pierwszym razem :mrgreen:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 15.02.2021 12:25

bluesman napisał(a):
Ural napisał(a):
bluesman napisał(a)::mrgreen: "Ja całe swoje oszczędności lokuje w alkohol - bo jest najwyżej oprocentowany "

Już od dawna bluesman podejrzewałem Ciebie, że masz skłonności czy jak to inaczej nazwać ciągoty do alkoholu. Twoje wypowiedzi często są nie zrozumiałe dla ogółu forum. Trzeba coś z tym zrobić bo lokowanie oszczędności w alkohol nie jest dobrym rozwiązaniem. Może by tak do klubu AA. Co prawda to nie PCK ale zawsze. :papa:

Coś bym Ci napisał ale tego nie zrobię :) Pan Anakin czuwa :P polecam natomiast lepsze okulary i czytanie ze zrozumieniem :) Patrząc na to co piszesz mogę się zastanawiać co palisz :mrgreen:

No proszę bluesman, bardzo proszę proszę. :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.02.2021 12:28

piekara114 napisał(a):Syn zdał prawko :D Za pierwszym razem :mrgreen:

Gratuluję. :D
Podejrzewam, że nie na Nowohuckiej w Krakowie.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 15.02.2021 12:34

Córka też zdała prawo jazdy za 1 razem. Jak Ona zdała to zastanawiam się do dziś. Cud po prostu cud.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 15.02.2021 14:24

anakin napisał(a):
Podejrzewam, że nie na Nowohuckiej w Krakowie.

Mógł wybrać przy zapisach i wybrał Oświęcim. Same ronda :)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 15.02.2021 16:43

chciałam zapytac zrobiłam hard reset huawei y-360-u61 niestety po resecie nie wlacza sie robocik gdzie na nowo ustawia sie jezyk i tak dalej tylko ciagle pokazuje sie logo huawei i tak ciagle nie wiem ile razy .co moze byc popsute bateria czy oprogramowanie ? czy dam rade sama cos zrobic?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.02.2021 17:06

Gratulacje. :wink:
To macie zmiennika na podróż. No chyba, że już nie będzie chciał jeździć z rodzicami. :D
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 15.02.2021 17:17

No szacun :D To się dziś nieczęsto zdarza.

dallaska napisał(a):chciałam zapytac zrobiłam hard reset huawei y-360-u61 niestety po resecie nie wlacza sie robocik gdzie na nowo ustawia sie jezyk i tak dalej tylko ciagle pokazuje sie logo huawei i tak ciagle nie wiem ile razy .co moze byc popsute bateria czy oprogramowanie ? czy dam rade sama cos zrobic?

Weroniczko, ten telefon ma już 6 lat - to zabytek :D Najprawdopodobniej posypało się oprogramowanie. Sama tu nic nie zaradzisz a naprawa jest kompletnie nieopłacalna. Dziś proste i o niebo lepsze smartfony kupisz już w różnych promocjach za nieco ponad 300 zł - choć to takie modele dla kompletnie niewymagających. Za to są sprawne i mają wsparcie, przez co są przynajmniej bezpieczniejsze.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 15.02.2021 20:23

Ural napisał(a):Córka też zdała prawo jazdy za 1 razem. Jak Ona zdała to zastanawiam się do dziś. Cud po prostu cud.
:lol: :lol: :lol: Właśnie, nasz bardzo spokojnie do całości podszdł. Cały kurs zajął mu równo 3 miesiące.

walp napisał(a):To macie zmiennika na podróż.
Zmiennik był zawsze, ale był niedopuszczony do kierownicy :roll: Młodszy pewnie będzie...

walp napisał(a): No chyba, że już nie będzie chciał jeździć z rodzicami. :D
Na długi wyjazd pewnie się wybierze, ale w maju nie wiadomo....

I dziękuję za gratulacje.
DamianM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DamianM » 15.02.2021 20:27

Gratulacje.
Nasz Dzis wkracza w dorosłe Życie.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 15.02.2021 21:00

DamianM napisał(a):Nasz Dzis wkracza w dorosłe Życie.
Gratulacje dla Rodziców.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 16.02.2021 08:24

Ucieszyło, wykrycie błędu w wypłatach swoich i pracowników mojego działu. Nie ze mną te numery. Kasa idzie w dobre kilka tys zł.
Niestety smuci, że znów się to zdarzyło, co zastanawia pracowników czy nie jest to celowe działanie.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 16.02.2021 14:53

Dziś zostałam mamą pełnoletniego człowieka. :D
A ja dalej piękna i młoda :mrgreen:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.02.2021 14:58

piekara114 napisał(a):Dziś zostałam mamą pełnoletniego człowieka. :D

Gratulacje, Beata! :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 1038
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone