Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
matizmat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) matizmat » 28.01.2021 22:44

alechandro napisał(a):Boczek, Paździch...wykruszyło się, bardzo smutna wiadomość.

I nie tylko, bo jeszcze wcześniej listonosz Edzio grany przez Bohdana Smolenia...
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 28.01.2021 22:56

matizmat napisał(a):
alechandro napisał(a):Boczek, Paździoch...wykruszyło się, bardzo smutna wiadomość.

I nie tylko, bo jeszcze wcześniej listonosz Edzio grany przez Bohdana Smolenia...

...nie wspominając o Piotrze Machalicy.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 29.01.2021 21:48

..padł mi dysk z filmami :twisted:
..przez nowego blurejaSony.. nic w instrukcji nie pisali .. żeby dysków przenośnych nie podłączać :cry:
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 29.01.2021 23:30

29 stycznia 2015r przyszedł na świat jedyny Sitek, dzięki któremu jest szansa na przetrwanie nazwiska. Dzisiaj 6 urodziny
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 30.01.2021 00:20

Kapitańska Baba napisał(a):
sito_zabrze napisał(a):Plan jest taki żeby parapetówa była przed oddaniem domu. Ognisko, spanie na podłodze, warunki mało istotne :wink:

Mogę dziś wprosić się jako gość??? Materac mam, śpiwór też, brak wody - norma, przecież zegluję po Mazurach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Warunki będą polowe ale mimo to zapraszamy
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 30.01.2021 00:58

mervik napisał(a):..padł mi dysk z filmami :twisted:
..przez nowego blurejaSony.. nic w instrukcji nie pisali .. żeby dysków przenośnych nie podłączać :cry:

Kto dziś używa blureja ? :D

A tak serio... Jesteś pewien, że to jego wina? Wątpię.

sito_zabrze napisał(a):29 stycznia 2015r przyszedł na świat jedyny Sitek, dzięki któremu jest szansa na przetrwanie nazwiska. Dzisiaj 6 urodziny

Sądzę, że to można jeszcze poprawić :D

Wszystkiego najlepszego :!:
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 30.01.2021 09:05

greenrs napisał(a):
mervik napisał(a):..padł mi dysk z filmami :twisted:

A tak serio... Jesteś pewien, że to jego wina? Wątpię.

sito_zabrze napisał(a):29 stycznia 2015r przyszedł na świat jedyny Sitek, dzięki któremu jest szansa na przetrwanie nazwiska. Dzisiaj 6 urodziny

Sądzę, że to można jeszcze poprawić :D

Wszystkiego najlepszego :!:

Mam Soniaka BR, bardzo rzadko go używam. Nagrywam filmy na pena w TV lub na dekoderze TV SAT. Na Soniaku odtwarzam z dysku zewnętrznego pliki, które nie "widzi" Tv lub dekoder. Najczęściej taki BR dopisuje swoje plik INF.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 30.01.2021 23:16

greenrs napisał(a):

A tak serio... Jesteś pewien, że to jego wina? Wątpię. [/quote]

Oczywiście że używa...mam bardzo dużo filmów w 3D....no i przez USB blureja wszystkie filmy mają napisy
...a przez TV połowa nie ma napisów....i jeszcze jedno moje spostrzeżenie 8O
...wyświetlane przez blureja są w lepszej jakości
...niestety była to jego wina ...fachowiec to potwierdził
...mógłby być podpięty dysk zewnętrzny jak by miał dodatkowe zasilanie..ale to już nie napisali w instrukcji :evil:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 01.02.2021 08:48

bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 01.02.2021 10:15

niestety :(
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 02.02.2021 00:28

mysza73 napisał(a):https://sportowefakty.wp.pl/kolarstwo/921822/nie-zyje-ryszard-szurkowski
:(

Smutne :cry:
Jestem z tego pokolenia, gdy po zakończonej relacji z kolejnego etapu Wyścigu Pokoju biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle. Jakie dziecko dziś zna taką rozrywkę? :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.02.2021 07:57

greenrs napisał(a):Jestem z tego pokolenia, gdy po zakończonej relacji z kolejnego etapu Wyścigu Pokoju biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle. Jakie dziecko dziś zna taką rozrywkę? :roll:

Dokładnie tak jak ja. :wink:

Ryszard Szurkowski to przykład człowieka, któremu życie dało wiele, ale też mocno go doświadczyło, bo przecież oprócz wypadku w Kolonii i spowodowanej nim niepełnosprawności, wcześniej w 2001 w zamachu w World Trade Center zginął tragicznie jego syn.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.02.2021 08:57

greenrs napisał(a): biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle.

Ja właśnie kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi kapslami. :?
Może miastowe się w to bawiły? :wink:
Bo ja latałem po wsi z patykiem, budowałem "domy" na drzewie i robiłem klej z kry lodowej. :oczko_usmiech:

Cieszy mnie, że słońce nieśmiało wychodzi i zaczyna rozświetlać ten Mordor.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 02.02.2021 09:30

anakin napisał(a):Ja właśnie kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi kapslami. :?

Być może. Wakacje spędzałem na wsi i tam nie były popularne takie zabawy. Ponadto była to rozrywka sezonowa :D - popularna zwłaszcza w maju, gdy odbywał się Wyścig Pokoju. Tym niemniej, przednia zabawa :mrgreen:
Z kijem zamiast karabinu też oczywiście się latało a zimą budowało igloo (tak, wtedy bywał śnieg nawet w mieście) :oczko_usmiech:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 02.02.2021 09:41

anakin napisał(a):
greenrs napisał(a): biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle.

Ja właśnie kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi kapslami. :?

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 1029
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone