alechandro napisał(a):Boczek, Paździch...wykruszyło się, bardzo smutna wiadomość.
I nie tylko, bo jeszcze wcześniej listonosz Edzio grany przez Bohdana Smolenia...
Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Plan jest taki żeby parapetówa była przed oddaniem domu. Ognisko, spanie na podłodze, warunki mało istotne
Mogę dziś wprosić się jako gość??? Materac mam, śpiwór też, brak wody - norma, przecież zegluję po Mazurach
mervik napisał(a):..padł mi dysk z filmami
..przez nowego blurejaSony.. nic w instrukcji nie pisali .. żeby dysków przenośnych nie podłączać
sito_zabrze napisał(a):29 stycznia 2015r przyszedł na świat jedyny Sitek, dzięki któremu jest szansa na przetrwanie nazwiska. Dzisiaj 6 urodziny
greenrs napisał(a):mervik napisał(a):..padł mi dysk z filmami
..przez nowego blurejaSony.. nic w instrukcji nie pisali .. żeby dysków przenośnych nie podłączać
Kto dziś używa blureja ?
A tak serio... Jesteś pewien, że to jego wina? Wątpię.sito_zabrze napisał(a):29 stycznia 2015r przyszedł na świat jedyny Sitek, dzięki któremu jest szansa na przetrwanie nazwiska. Dzisiaj 6 urodziny
Sądzę, że to można jeszcze poprawić
Wszystkiego najlepszego
greenrs napisał(a):
mysza73 napisał(a):https://sportowefakty.wp.pl/kolarstwo/921822/nie-zyje-ryszard-szurkowski
greenrs napisał(a):Jestem z tego pokolenia, gdy po zakończonej relacji z kolejnego etapu Wyścigu Pokoju biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle. Jakie dziecko dziś zna taką rozrywkę?
greenrs napisał(a): biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle.
anakin napisał(a):Ja właśnie kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi kapslami.
Może miastowe się w to bawiły?
anakin napisał(a):greenrs napisał(a): biegło się na podwórko by pograć z kumplami w kapsle.
Ja właśnie kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi kapslami.
Może miastowe się w to bawiły?