Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 22.12.2020 20:14

U nas przyjazna i świąteczna wymiana poglądów :mrgreen:

- Wojtek, pomożesz mi posprzątać mieszkanie ?
- Chętnie, tylko po co skoro idziemy na święta w gości ?
- A w ryja chcesz ? 8O :oczko_usmiech: :hearts:

Jak tu jej nie uwielbiać :D
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 23.12.2020 00:30

bluesman napisał(a):
Jakże dowcipne 8O sugerujesz, że Paniom z ust nie pachnie ? przy ich wypowiedziach ? 8O

ps. poplecznik/zausznik ? znam więcej niekoniecznie ładnych określeń też na "p" :mrgreen:

..po takich skojarzeniach ...powinieneś coś z sobą zrobić i to jak najszybciej :roll:
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 23.12.2020 06:59

mervik napisał(a):..po takich skojarzeniach ...powinieneś coś z sobą zrobić i to jak najszybciej :roll:
Jeśli chodzi o skojarzenia, to jest on niedoścignionym mistrzem.
Na poprawę humoru:
kultura-jazdy-t44892-1755.html#p2037567
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 28.12.2020 13:33

Ucieszyła mnie niezmiernie pracowitość rodaków. Dziesiątki tysięcy aut przemieszczajacych się wczoraj po zakopiance tam (to znaczy do Zakopanego ) i z powrotem (sądząc z rejestracji do wszystkich zakątków Polski) wiozących oczywiście pracowników w delegacji służbowej radowało oczy :?
A, jakby ktoś był w Zakopanem, oczywiście służbowo, to niech wrzuci zdjęcia tych wypicowanych parkingów.
Może Zakopane wreszcie stanie się ładne. :roll:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 28.12.2020 13:44

Ucieszyło mnie, że wczoraj przełamałam kolejne własne ograniczenie jakim był lęk przed zimną wodą - kąpiel w wodzie temperaturze 3 stopni była genialnym przeżyciem :hearts:
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 28.12.2020 17:02

To chińskie ścierwo po prawie roku prawdopodobnie dopadło i mnie. Zero węchu, stan podgorączkowy, lekki kaszel. Jutro test :roll:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 28.12.2020 17:04

Bravik napisał(a):To chińskie ścierwo po prawie roku prawdopodobnie dopadło i mnie. Zero węchu, stan podgorączkowy, lekki kaszel. Jutro test :roll:

Zdrówka i trzymaj się cieplutko!!!
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 28.12.2020 17:08

Bravik napisał(a):To chińskie ścierwo po prawie roku prawdopodobnie dopadło i mnie. Zero węchu, stan podgorączkowy, lekki kaszel. Jutro test :roll:

Zdrowia!!
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 28.12.2020 17:12

:roll:

Zdrówka! Trzymaj się!
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 28.12.2020 17:24

Może to jednak "zwykłe" przeziębienie, życzę zdrówka!
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 28.12.2020 19:21

Dzięki wszystkim za słowa wsparcia :wink:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 29.12.2020 00:46

...odszedł właśnie nasz świetny przyjaciel , niesamowity smutek. Niestety nie udało mu się doczekać szczepionki.

...ogromny ból i niesamowita strata, jutro uroczystości pożegnania
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 29.12.2020 09:07

Dużo zdrowia życzę.

majeczka napisał(a):...odszedł właśnie nasz świetny przyjaciel , niesamowity smutek. Niestety nie udało mu się doczekać szczepionki.

Wyrazy współczucia :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.12.2020 09:39

Współczuję majeczko ale dotknęłaś wrażliwego tematu czyli szczepionki, która została wymyślona po to aby zmniejszyć populację ludności na świcie ( takie tezy z obozu antyszczepionkowców ).
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 29.12.2020 12:13

majeczka napisał(a):...odszedł właśnie nasz świetny przyjaciel , niesamowity smutek. Niestety nie udało mu się doczekać szczepionki.

Współczuję bardzo.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 1024
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone