Załamał mnie fakt że kolejne dwa miesiące dzieci będą bez szkoły Cały semestr praktycznie z głowy, z pseudo nauką zdalną
A ucieszyły spotkania z Przyjaciółmi, wczoraj jedno, dziś kolejne
Mikromir napisał(a):Cieszą mnie wirtualne spotkania podróżnicze przy kawie ze znajomymi na zoomie, podczas których opowiadamy i streamujemy sobie wzajemnie zdjęcia z ciekawych wyjazdów.
piekara114 napisał(a): Dla mnie gorsze to długa ciągła przewa w nauce.....
Trajgul napisał(a):Stosunkowo niewiele osób może sobie pozwolić na wyjazd na narty, tym bardziej w obecnym kryzysie ale jak czytam, że ktoś narzeka na los, że w ferie nie poszlusuje to mam wrażenie, że ludzi ominęła pandemia i skutki z tym związane.
maslinka napisał(a):Ja nie krytykuję Twoich wyborów, więc nie krytykuj tych, którzy jeżdżą na nartach, bo mają taką pasję i trudno będzie im, jeśli zimą nie będą mogli jej realizować.
Kapitańska Baba napisał(a):Życzę Wam aby udało się poszusować bo po semestrze ze zdalną przy ekranie ruch niezbędny
Trajgul napisał(a):Kurde Maslinka, nawet nie chciałem pić do Twojej osoby.
maslinka napisał(a):Ja wiem, Ty zawsze narzekasz na pieniądze, nawet przed covidem ciągle czytałam takie Twoje wypowiedzi...
My nie jesteśmy jakimiś krezusami, ale sobie radzimy. Z tym, że nigdy publicznie nie mówię o pieniądzach, tego mnie nauczono w domu. Nie narzekam.
maslinka napisał(a):Wiele razy pisałeś, że w dzieciństwie nigdzie nie wyjeżdżałeś, że teraz też rzadko to robisz... Twoje wybory i Twoja sprawa. Do podróżowania nie trzeba nie wiadomo jakich nakładów finansowych. Można jechać pod namiot, można znaleźć tanie kwatery.
maslinka napisał(a):Ja nie krytykuję Twoich wyborów, więc nie krytykuj tych, którzy jeżdżą na nartach, bo mają taką pasję i trudno będzie im, jeśli zimą nie będą mogli jej realizować.
dids76 napisał(a):...
Uwielbiam ten utwór Maleńczuka, jest taki "życiowy"
piekara114 napisał(a):No i widzisz Twoja teoria z odległością padła.
Trajgul napisał(a):piekara114 napisał(a):No i widzisz Twoja teoria z odległością padła.
Jaka tam od razu teoria, zwykły argument Odległosc to też jeden z czynników ale na pewno nie najważniejszy.
Już kiedyś było wyjaśnione skad tylu Ślązaków pojawia się nad Bałtykiem
Trajgul napisał(a):Nad morzem też mam wrażenie, że najwięcej tablic jest na S i na W
Kapitańska Baba napisał(a):Załamał mnie fakt że kolejne dwa miesiące dzieci będą bez szkoły Cały semestr praktycznie z głowy, z pseudo nauką zdalną
wikol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Załamał mnie fakt że kolejne dwa miesiące dzieci będą bez szkoły Cały semestr praktycznie z głowy, z pseudo nauką zdalną
Teraz dałaś do pieca.
Spotykaj się częściej z przyjaciółmi, a dzieci nie wrócą do szkoły nawet w kwietniu.....
Wszyscy się spotykajmy, przecież pandemii nie ma