krutom napisał(a):Jak można tak głupio tracić czas ulegając naiwnym oczekiwaniom, że nasze orły, sokoły, bażanty jednak coś pokażą.
I tak od 30 lat.
Dlatego ja bawię się wyłącznie w typowanie ligi mistrzów, gdzie naszych orłów próżno szukać
krutom napisał(a):Ucieszyło mnie pierwsze 6 minut meczu, zasmuciło że dotrwałem prawie do końca.
Jak można tak głupio tracić czas ulegając naiwnym oczekiwaniom, że nasze orły, sokoły, bażanty jednak coś pokażą.
I tak od 30 lat.
bluesman napisał(a):boboo napisał(a):[i]
Czegoś zabrakło w tym co wstawiłeś
greenrs napisał(a):Dlatego ja bawię się wyłącznie w typowanie ligi mistrzów, gdzie naszych orłów próżno szukać
Trajgul napisał(a):Wkurzyły mnie dziś lekcje zdalne córki z podstawówki, które trwają, uwaga... 30 minut.
maslinka napisał(a):Nie wierzcie tym, którzy mówią, że lekcje trwają 30 minut, a nauczyciele leżą do góry brzuchem U nas na pewno tak nie jest...
tony montana napisał(a):Moja Żona tez siedzi od rana do wieczora, jak przyspawana do fotela
Trajgul napisał(a):Wkurzyły mnie dziś lekcje zdalne córki z podstawówki, które trwają, uwaga... 30 minut.
maslinka napisał(a):Ale coś mnie trafia, jak czytam takie wpisy... Mam więc prośbę - nie uogólniaj, bo to jest zwyczajnie nie w porządku.
Trajgul napisał(a):Trajgul napisał(a):Wkurzyły mnie dziś lekcje zdalne córki z podstawówki, które trwają, uwaga... 30 minut.maslinka napisał(a):Nie wierzcie tym, którzy mówią, że lekcje trwają 30 minut, a nauczyciele leżą do góry brzuchem U nas na pewno tak nie jest...tony montana napisał(a):Moja Żona tez siedzi od rana do wieczora, jak przyspawana do fotela
Czuję się wywołany do tablicy, więc napiszę tutaj. Nie znam prawie żadnego nauczyciela, natomiast widzę codziennie jak wyglądają zajęcia mojej córki w 4 klasie. Po 30 minut i 1-2 okienka dziennie, z 5 lekcji. Natomiast mam znajomą, która uczy w zerówce i świetlicy..., z tego co wiem nie robi nic szczególnego, tylko codziennie po pobudce i śniadanku, od godz. 10-ej jogging, dalej już jej nie dopytywałem jak wygląda jej harmonogram dnia.
Jeśli chodzi o przedszkole, to młodsza córka, na moje pytanie czemu nie chodzicie na spacery, to mówi, że nie wie i, że pani siedzi ciągle w telefonie. Lenistwo nie pozwala tej pani, na wyciągnięcie karimat z szafy i każe dzieciom odpoczywać opierając głowy na stolikach. Więc stąd moja subiektywna opinia, na pewno krzywdząca dla wielu prawdziwych nauczycieli.
Trajgul napisał(a):Zazwyczaj, czy to na zebraniach czy innych sytuacjach najpierw trzymam stronę nauczyciela, później ucznia, nawet gdy jest nim moje dziecko.
amatus1 napisał(a):Tajgul to, że sa okienka to prawdopodobnie wynika z tego, że niektórzy są nauczyciele na zwolnieniu lekarskim i za nich nie ma zastępstw w kwestii lekcji online. Nie wydaje mi się aby to było zamierzone. Szkoła np. przez wychowawcę powinna poinformować, że w danym okresie nie będzie danego nauczyciela i dziecko w tym czasie ma " czas wolny" od zajęć dydaktycznych. W tym czasie wykonuje dodatkowe zadania, utrwala nabytą wiedzę, jeśli ma co utrwalać:)