Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 12.11.2020 21:26

megidh napisał(a):A mnie ucieszyły dzisiaj Wasze reakcje na mój post.
Sport, który uprawia jest bardzo niebezpieczny i zawsze w tyle głowy mam niepokój o niego, ale robi to co lubi i sprawa mu to przyjemność, więc ja też się z tego cieszę.
I oczywiście jestem z niego dumna, bowiem ma już trochę osiągnięć na swoim koncie. Między innymi publikacje w branżowych magazynach (Rock and Ice magazine, Klettern Magazin) oraz wyróżnienia w bardzo prestiżowych konkursach fotograficznych Memorial Maria Luisa (w tym materiale zdjęcie pt. "Pistolnik"), Red Bull Illume.
Doczekał się też filmiku o sobie.

Też przyłączę się do gratulacji dla dzielnej Mamy, czasami sobie wyrzucam, że przez duże obawy (wręcz strach) hamuję niektóre pomysły mojego dwudziestolatka :( :papa:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 13.11.2020 11:11

Córka musiała uśpić psa :( jamniczkę, miała 15 lat nie było sensu by dalej cierpiała :( mimo, że córka bardzo się starała dawała kroplówki i takie tam..... niby człowiek wie, że to już niedługo ale tak strasznie przykro...

IMG_5711.JPG
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.11.2020 11:16

bluesman napisał(a):Córka musiała uśpić psa :( jamniczkę, miała 15 lat nie było sensu by dalej cierpiała :( mimo, że córka bardzo się starała dawała kroplówki i takie tam..... niby człowiek wie, że to już niedługo ale tak strasznie przykro...

Współczuję, znam ten ból niestety :cry:
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 13.11.2020 11:50

My niestety też w lipcu musieliśmy to zrobić.
Od piątku mamy szczeniaka , labradorkę, która daje nam popalić :) , ale to w sumie cieszy....
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 13.11.2020 12:08

labusm napisał(a):My niestety też w lipcu musieliśmy to zrobić.
Od piątku mamy szczeniaka , labradorkę, która daje nam popalić :) , ale to w sumie cieszy....

pewnie córa też spróbuje się jakoś pocieszyć ale to nie takie proste ... musi minąć sporo czasu. To nie był rasowy jamnik ale ze schroniska. Jak i ona tak i ja nie wyobrażam sobie brać psa z hodowli. Schroniska pełne są super przyjaznych psów, a hodowcy no cóż myślą o psie jak o towarze i to jest dla nas wstrętne.
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 13.11.2020 17:16

bluesman napisał(a):Córka musiała uśpić psa :( jamniczkę, miała 15 lat nie było sensu by dalej cierpiała :( mimo, że córka bardzo się starała dawała kroplówki i takie tam..... niby człowiek wie, że to już niedługo ale tak strasznie przykro...

IMG_5711.JPG

Przykro, takie mądre, wierne oczka.:cry: Psy kochają bezwarunkowo :cry:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 13.11.2020 17:28

Psa czy inne zwierzątko można uśpić, aby nie cierpiało za mocno, a człowiek musi się nie raz męczyć w ogromnym bólu.....
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 13.11.2020 18:48

Bardzo smutna wiadomość. :cry:
Też wiem, co to jest strata psa, bo w mojej rodzinie przeżywaliśmy to już cztery razy. Teraz mamy labradora, ale już jest wiekowy, bo ma 11 lat, a jak na tak dużego psa to jest długi żywot. Ale jeszcze dobrze się trzyma, więc mamy nadzieję, że zbyt szybko nas nie opuści.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.11.2020 11:00

Ucieszyło sprawne zadziałanie ubezpieczenia lodówki (wykupione wyjątkowo na 5lat), która zepsuła się w 25m-cu użytkowania.
Ucieszyła premia roczna, która pozwoli spłacić w całości nowo zakupione sprzęty.
Ucieszyło powodzenie w załatwieniu podwyżek dla całego zespołu pracowników oraz mojej osoby; co prawda niektóre skromnej wielkości, ale w obecnej sytuacji to sukces.
Ucieszył ten dziwny rok, który przyniósł zaskakujące zwroty akcji w życiu osobistym.
fly
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fly » 15.11.2020 13:44

...bonus fajna rzecz, wiem bo też dostałem :D
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 15.11.2020 15:45

fly napisał(a):...bonus fajna rzecz, wiem bo też dostałem :D

No to mnie zasmuciliście, bo nie dostałam premii za to, że byłam na zwolnieniu lekarskim :evil:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 16.11.2020 07:53

ZytaS napisał(a):
fly napisał(a):...bonus fajna rzecz, wiem bo też dostałem :D

No to mnie zasmuciliście, bo nie dostałam premii za to, że byłam na zwolnieniu lekarskim :evil:

Trudno oczekiwać, że dostanie się premię za nieobecność w pracy. Ktoś za taką osobę obowiązki wykonywał i to jemu należy się premia.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.11.2020 09:23

ucieszyło mnie to, że te pompowane za publiczne pieniądze dziady znów przegrały :mrgreen:
Jest tyle innych dyscyplin gdzie mamy świetnych sportowców ale najwięcej pisze się o i płaci się jak widać za przegrane !
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 16.11.2020 09:38

bluesman napisał(a):ucieszyło mnie to, że te pompowane za publiczne pieniądze dziady znów przegrały :mrgreen:
Jest tyle innych dyscyplin gdzie mamy świetnych sportowców ale najwięcej pisze się o i płaci się jak widać za przegrane !

Zgadzam się z Tobą w 100% w tym temacie i również cieszę się z ich porażki :D
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 16.11.2020 09:42

Ural napisał(a):Trudno oczekiwać, że dostanie się premię za nieobecność w pracy. Ktoś za taką osobę obowiązki wykonywał i to jemu należy się premia.

Jak widać, dziś możesz dostać pieniądze za nic, a ten kto ciężko pracuje, często z narażaniem życia g... z tego ma.
Wkurzyły mnie dziś lekcje zdalne córki z podstawówki, które trwają, uwaga... 30 minut.
Ostatnio edytowano 16.11.2020 11:29 przez Trajgul, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 1009
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone