labusm napisał(a):Z wielkim żalem z synem musieliśmy pożegnać nagle naszego psa który był z nami ponad 11 lat. Odeszła do krainy wiecznych gonitw za wiewiórkami. Zaatakowało ja małe zwierzę, co tyłem chodzi z przerzutami.
dids76 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):maxredaktor napisał(a):Ucieszył mnie start Radia Nowy Świat. Zmusiłem się nawet do tego, aby wstać przed 6 rano, czego już od dawna nie robiłem
Jest czego słuchać? Pytam, bo np. Antyradio mnie już męczy...
Dlatego wybieram Čas Rock lub Rock Radio
Magda O. napisał(a):Zasmuciła mnie mocno sytuacja w mojej firmie, więc zarezerwowaliśmy parę dni na Węgrzech i już się cieszę
Będzie wyzwanie - 70 km trasa rowerowa wokół jeziora Cisa. Jeszcze nie zrobiłam 70 km na raz
bluesman napisał(a):z przygotowaniem ? czy bez ? bo najbardziej może dokuczyć czas siedzenia na siodełku, a nie wydolność czy odległość
Kapitańska Baba napisał(a):
Dasz radę, trzymam kciuki za piękną wycieczkę!!!
Magda O. napisał(a):bluesman napisał(a):z przygotowaniem ? czy bez ? bo najbardziej może dokuczyć czas siedzenia na siodełku, a nie wydolność czy odległość
Tak, wiem nie, no z przygotowaniem oczywiście. Jeżdżę cały czas, ale mój maksymalny dystans to trochę ponad 50 km.
pääkäyttäjä napisał(a):Wydech naprawiony, jedyne 250 kn. Nastala cisza