Magda O. napisał(a):
Tak mi się skojarzyło:
Bo dokładnie tym się inspirowałem
boboo napisał(a):W weekend przyjeżdżam do Rybnika (Kamień). Brać machetę, żeby się przedzierać?
Maczetę i flintę jakąś
Magda O. napisał(a):
Tak mi się skojarzyło:
boboo napisał(a):W weekend przyjeżdżam do Rybnika (Kamień). Brać machetę, żeby się przedzierać?
sito_zabrze napisał(a):Byłem w Rybniku w weekend.
pääkäyttäjä zaś chałpa jest do kupienia w Stodołach
pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Byłem w Rybniku w weekend.
pääkäyttäjä zaś chałpa jest do kupienia w Stodołach
A która? Bo ja jeżdżę po okolicy na kole i się rozgląam - za chwilę ktoś mi da w papę, bo się podejrzanie kręcę
sito_zabrze napisał(a):Zanim skręcisz ze Stalowej w Jaworową, po prawej stronie. Taka pomarańczowa, wisi na niej baner
pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Zanim skręcisz ze Stalowej w Jaworową, po prawej stronie. Taka pomarańczowa, wisi na niej baner
Zaś to miejsce poniżej lustra wody Może lepiej coś w Zwonowicach albo po drugiej stronie, np. Meksyk?
dids76 napisał(a):A co boisz się że zalew wyleje?
Podłączy sznurkiem z butelką Coca-coli.Bravik napisał(a):tylko korozja może się wdać.
bluesman napisał(a):Dzisiaj przeczytałem i coś jest na rzeczy .. to cytat z dzisiejszego artykułu interii :
"...twierdzę, że tu będzie wiele czynników, które zadecydują ostatecznie o wyniku drugiej tury, łącznie nawet z tym, ilu wyborców z wielkich miast wyjedzie w tym czasie na wakacje. To jest istotne z punktu widzenia wyborców Trzaskowskiego, bo część z nich może machnąć ręką na głosowanie. Tu Duda ma przewagę - jego wyborcy są ubożsi, więc mniej prawdopodobne, że wyjadą"