mysza73 napisał(a):Też miałam taki plan ... ale pogoda nad morzem w weekend kiepska
Poczekam na ocieplenie
lew napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):lew napisał(a):......mnie cieszy Nareszcie , może będzie jakiś powiew świerzości
Jeśli to ma być taka "świerzość" (pisownia oryginalna z cytatu) to chyba pora na zmianę stacji
.....dokładnie o taki powiew "świerzości" mi chodzi
Trajgul napisał(a):mysza73 napisał(a):Też miałam taki plan ... ale pogoda nad morzem w weekend kiepska
Poczekam na ocieplenie
Ja mam odwołaną 3-dniową rezerwację z Jastrzębiej Góry, z początku lutego, później drugi raz, tę samą odwołaną, z końca marca przez epidemię. Zastanawiam się czy jechać, gdyż to hotel ale w zasadzie nie mógłbym z niczego skorzystać (basen, siłownia, sala zabaw dla dzieci) i zastanawiam się czy jechać. Tym bardziej szkoda, bom jeszcze w hotelu nigdy nie był. Pogoda ma się poprawić w przyszłym tygodniu, może bardziej poluzują obostrzenia, więc może wtedy podejmę decyzję.
piekara114 napisał(a):Ja dzis też szefowi zakomunikowałam o kilku dniach wolnego nie było żadnego sprzeciwu.
piekara114 napisał(a): No i o wakacjach w lipcu zagranicą też przy okazji wspomniałam
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Ucieszyła mnie perspektywa krótkiego urlopu. Wniosek urlopowy podpisany, rezerwacja zaklepana .
Też miałam taki plan ... ale pogoda nad morzem w weekend kiepska
Poczekam na ocieplenie
Trajgul napisał(a):Ja mam odwołaną 3-dniową rezerwację z Jastrzębiej Góry, z początku lutego, później drugi raz, tę samą odwołaną, z końca marca przez epidemię. Zastanawiam się czy jechać, gdyż to hotel ale w zasadzie nie mógłbym z niczego skorzystać (basen, siłownia, sala zabaw dla dzieci) i zastanawiam się czy jechać. Tym bardziej szkoda, bom jeszcze w hotelu nigdy nie był. Pogoda ma się poprawić w przyszłym tygodniu, może bardziej poluzują obostrzenia, więc może wtedy podejmę decyzję.
tak samo my. Na południu u mnie jest piękne słońce i ok 24 st., jestem w pracy w cienkiej sukience i z gołymi nogami. Dziś w Kołobrzegu 13 st, Gdańsk tak samo.karin74 napisał(a):My też w planach tygodniowy urlop w czerwcu. Myślimy o polskim morzu, ale to wszystko zależy od pogody. Rezerwować będę krótko przed wyjazdem. Bo może się okazać, że piękna pogoda będzie w innym regionie naszej pięknej Polski.
walp napisał(a):"Trójka" rozpadała się na naszych oczach od dłuższego czasu, ale teraz mury runęły i najprawdopodobniej już nigdy nie będzie to takie samo Radio.
Nie mieści mi się w głowie, jak można było na to pozwolić, żeby coś tak ważnego i wartościowego dla setek, a może tysięcy ludzi rozwalić. Nie ogarniam.
dids76 napisał(a):walp napisał(a):"Trójka" rozpadała się na naszych oczach od dłuższego czasu, ale teraz mury runęły i najprawdopodobniej już nigdy nie będzie to takie samo Radio.
Nie mieści mi się w głowie, jak można było na to pozwolić, żeby coś tak ważnego i wartościowego dla setek, a może tysięcy ludzi rozwalić. Nie ogarniam.
Nie takie rzeczy w ostatnich latach sierozawaliły (np. stadnina w Janowie) i jakoś żyjemy dalej