lawenda80 napisał(a):ja w tym roku dokładnie w maju skończę 40 nic strasznego jestem tylko starsza o rok i tyle dla mnie to nie problem wazne zeby zdrowie było i siła aby jechac do Cro
sito_zabrze napisał(a):Dzięki za życzenia.
Od kumpli dostaje głównie sms-y a w nich ale z ciebie stary ujlawenda80 napisał(a):ja w tym roku dokładnie w maju skończę 40 nic strasznego jestem tylko starsza o rok i tyle dla mnie to nie problem wazne zeby zdrowie było i siła aby jechac do Cro
W tym roku maja juz nie będzie
elka21 napisał(a):Zaskoczyło natomiast, że kolega pääkäyttäjä, nie wiem od kiedy, ale ma prawo do dawania ostrzeżeń i banów.
bluesman napisał(a):elka21 napisał(a):Może nie ucieszyło, ani nie zasmuciło.
Zaskoczyło natomiast, że kolega pääkäyttäjä, nie wiem od kiedy, ale ma prawo do dawania ostrzeżeń i banów .
Myślę, że się tym wpisem nie naraziłam
Niech mu władza letkom bendzie
Tutaj:amatus1 napisał(a):szybki awans:)
boboo napisał(a):Tutaj:amatus1 napisał(a):szybki awans:)
nowi-moderatorzy-t47862.html
napisano, że został "opiekunem forum".
W regulaminie nie ma słowa "opiekun", a tym bardziej - co może
Z regulaminu wynika, że bany, ostrzeżenia itp. mogą dawać admini i moderatorzy.
Osobiście "opiekun forum" kojarzy mi się z kimś, kto dba o backupy, servery, nowe wersje engines, szatę graficzną itp.,
lecz nie z "banodawcą"
Ale: jako że forum jest prywatne, właściciel nie ma obowiązku tłumaczyć się z czegokolwiek.
wikol napisał(a):Nowy opiekun potrafi używać słów: proszę, dziękuje. I to się chwali. Nie jest oschłym służbistom..
Po zeszłorocznym deasaster'ze ze zdjęciami ... pozwalam sobie nie do końca ufać samorobiącym się backupom.pääkäyttäjä napisał(a):backupy robią się same,
Oj, czasem po upgrade, czy też nowym release, trzeba się w css'ach namęczyć. Czasem.pääkäyttäjä napisał(a):nowy silnik (bardziej: nowy release) to kwestia kliknięcia czy dwóch a szata graficzna - jak często ją tu zmieniają?
admin napisał(a):Wobec tego doprecyzowałem informację odnośnie pääkäyttäjä o junior moderatora, żeby nie było wątpliwości.