karin74 napisał(a):bluesman napisał(a):Zasmuciło mnie to, co mogą pieniądze w temacie tragicznej śmierci Woźniaka-Staraka
A co mogą? Nic...
Zauważ jedno, na przykład totalną blokadę informacyjną ...
bluesman napisał(a):karin74 napisał(a):bluesman napisał(a):Zasmuciło mnie to, co mogą pieniądze w temacie tragicznej śmierci Woźniaka-Staraka
A co mogą? Nic...
greenrs napisał(a):bluesman napisał(a):karin74 napisał(a):bluesman napisał(a):Zasmuciło mnie to, co mogą pieniądze w temacie tragicznej śmierci Woźniaka-Staraka
A co mogą? Nic...
A co Ty taki ciekawski jesteś? Każdy ma prawo do prywatności- nawet celebryci. Zginął człowiek, i jeśli nikt inny do tego się nie przyczynił, to sprawa wyłącznie rodziny i najbliższych przyjaciół. Nam nic do tego.
bluesman napisał(a):karin74 napisał(a):bluesman napisał(a):Zasmuciło mnie to, co mogą pieniądze w temacie tragicznej śmierci Woźniaka-Staraka
A co mogą? Nic...
greenrs napisał(a):A co Ty taki ciekawski jesteś? Każdy ma prawo do prywatności- nawet celebryci. Zginął człowiek, i jeśli nikt inny do tego się nie przyczynił, to sprawa wyłącznie rodziny i najbliższych przyjaciół. Nam nic do tego.
sito_zabrze napisał(a):A ze smutnych wiadomości to dzisiaj wyrzuciłem ręcznik który ojciec dostał na książeczke górniczą 45 lat temu
45 lat używania i prania w wysokiej temperaturze go zniszczyło. Przetarł sie w jednym miejscu. Teraz raczej juz takiego nie kupie....
Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dzisiaj zerwaliśmy aronie na naszym Rodos. Jakieś 10kg
Nie musze wam chyba pisać co Aśka z niej zrobi na zime
Czyżby konfitury??
sito_zabrze napisał(a):Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dzisiaj zerwaliśmy aronie na naszym Rodos. Jakieś 10kg
Nie musze wam chyba pisać co Aśka z niej zrobi na zime
Czyżby konfitury??
Tak
W konsystencji płynnej zwierającej %%%