karin74 napisał(a):Rezerwacja zrobiona...zadatek wysłany i takim oto sposobem jedziemy 31 sierpnia do Baśka Voda...
My będziemy w BV od 26.08. Mam nadzieję że będzie super pogoda.
wikol napisał(a):karin74 napisał(a):Rezerwacja zrobiona...zadatek wysłany i takim oto sposobem jedziemy 31 sierpnia do Baśka Voda...
My będziemy w BV od 26.08. Mam nadzieję że będzie super pogoda.
Bravik napisał(a):I ucieszyła (bo można odetchnąć) i zasmuciła (bo nie daj Boże utrzyma się dłużej) poranna burza i deszcz nad dalmatyńskim wybrzeżem.
Garo&Justa napisał(a):Bravik napisał(a):I ucieszyła (bo można odetchnąć) i zasmuciła (bo nie daj Boże utrzyma się dłużej) poranna burza i deszcz nad dalmatyńskim wybrzeżem.
Nie smuć się
Nie zdarzyło nam się by oddech od upałów trwał więcej niż tylko kilka godzin. Jeździmy zawsze w sierpniu. I oby tak było dalej
pääkäyttäjä napisał(a):Zapisałem się w firmie na darmowe lekcje z języka chorwackiego. Na razie połowa sukcesu - jak mi to klepną, to dopiero będzie
maslinka napisał(a):Gratuluję!
Ja chodziłam na kurs 4 lata, a mąż 5. Znajomość języka ułatwia w Cro wiele spraw, co jest oczywiste Może też pomóc w zbijaniu cen za kwaterę No i fajnie usiąść z gospodarzami przy piwku/winku i sobie pogadać. Inny wymiar urlopu
pääkäyttäjä napisał(a):Znajomość języka czeskiego otwiera skilla do porozumiewania się na Słowacji, w Słowenii i Chorwacji