Pääkäyttäjä napisał(a):Taka usterka to nie usterka - tydzien temu wywaliłem tempomat, bo generował błędy. I to nie byle jakie: jak tracił komunikację z resztą auta, to wyrzucał błąd silnika a Mondeo traciło moc. Na nabranie mocy urzędowej czeka jeszcze "moduł" SCM (taka durna płytka PCB) pod kierownicą, bo i on też czasem jest winowajcą zamieszania (odkąd Unia zakazała stosowania ołowiu do lutowania, wszystko co lutowane, przestało być wytrzymałe).
romuald22 napisał(a):Mnie załamała psychicznie zapowiedź nowelizacji prawa oświatowego przekazana dzisiaj przez Prezesa Rady Ministrów - nazwiska nie pamiętam.
Klasyfikować uczniów będą mogli dyrektorzy szkół, a jeśli nie oni to samorządy.
romuald22 napisał(a):Mnie załamała psychicznie zapowiedź nowelizacji prawa oświatowego przekazana dzisiaj przez Prezesa Rady Ministrów - nazwiska nie pamiętam.
Komunę trochę pamiętam jako dziecko. Potem generalnie było powoli lepiej i myślałem, że tak zostanie. Myliłem się.
Nie sądziłem, że dożyję takich czasów.
anakin napisał(a):Informacja z Librusa z wczoraj , z godz.22.00 !
Szanowni Państwo.
Ze względu na wydarzenia związane z ogólnopolską akcją protestacyjną w dniu jutrzejszym (tj. 24.04.2019) zajęcia we wszystkich klasach na lek.1 i 2 są odwołane. Natomiast po ustaleniu list oraz stanu kadrowego ok. godz. 9.00 będą dalsze informacje dotyczące zajęć lub braku zajęć, dlatego proszę o sprawdzanie informacji w planie lekcji poszczególnych klas.
Informacja z Librusa z dziś, z godz.8.00 !
Z uwagi na decyzję Komitetu Strajkowego - WSZYSTKIE zajęcia w tym dniu zostają odwołane.
Czyli robienia z rodziców i uczniów debili ciąg dalszy!
Szkoła oddalona od domu min. półtorej godziny jazdy, ale to Szanowni Państwo Nauczyciele mają w głębokim poważaniu!
Młody ma być podpięty do systemu 24h/ dobę, bo takie mają widzimisie.
amatus1 napisał(a):romuald22 napisał(a):Mnie załamała psychicznie zapowiedź nowelizacji prawa oświatowego przekazana dzisiaj przez Prezesa Rady Ministrów - nazwiska nie pamiętam.
Komunę trochę pamiętam jako dziecko. Potem generalnie było powoli lepiej i myślałem, że tak zostanie. Myliłem się.
Nie sądziłem, że dożyję takich czasów.
A co tam uczniowie spokojnie mogliby powtórzyć rok...przez "głupie nie podniesienie ręki", człowieka, który kompletnie nie zna mojej córki, a która cały rok pracowała na ocenę 5 z każdego przedmiotu będzie musiała powtórzyć cały rok...nie myślałem, że dożyję takich czasów.
anakin napisał(a):... ale to Szanowni Państwo Nauczyciele mają w głębokim poważaniu!
Młody ma być podpięty do systemu 24h/ dobę, bo takie mają widzimisie.