Nie tak to powinno być
Przyjmij i ode mnie
anakin napisał(a):https://fakty.interia.pl/polska/news-kilkaset-turystow-z-polski-utknelo-za-granica-biuro-podrozy-,nId,2634097
W zeszłym roku byłem z nimi w Sarandzie.
Rysio napisał(a):walp napisał(a):
Dlatego ja polegam tylko na ofertach mojego "prywatnego biura" - Travelwalp
Pojedź z tym biurem do Kenii, Tanzanii albo na Kubę na objazdówkę.
walp napisał(a):Za każdym razem, kiedy czytam takie informacje, żal mi bardzo tych ludzi, bo często są to długo odkladane pieniądze na wymarzone wakacje, a okazuje się klapa.
walp napisał(a):
Poza tym, mam wrażenie, że najczęściej te problemy dotyczą właśnie wyjazdów organizowanych w Europie do dość popularnych miejsc. No ale kiedyś musi się odbić czkawką AI za pół darmo.
Rysio napisał(a): To że częściej się słyszy o europejskich problemach może wynikać z częstotliwości. Popatrz ile osób leci do Grecji, Bułgarii itp a ile do Kenii, na Dominikanę czy Kubę, ...
Rysio napisał(a):Pojedź z tym biurem do Kenii, Tanzanii albo na Kubę na objazdówkę.
walp napisał(a):To prawda, ale sedno sprawy dotyczyło możliwości organizacji wyjazdów poza Europę we wlasnym zakresie. I jest to możliwe.
walp napisał(a):Kolejny przykład: znajomy zorganizował sam zwiedzanie zachodniego wybrzeża USA, a w przyszłym roku pojadą wzdłuż Atlantyku.