boboo napisał(a)::D
Moja Żona kupiła sobie książkę.
Autor: Richard Feynman
Tytuł: The Character of Physical Law
To urlop będzie laboratorium.
Pääkäyttäjä napisał(a):Ucieszyło w zasadzie bezproblemowe założenie i aktywacja tempomatu (bo bez IDS, przez ELMconfig to z leksza porażka...)... Jak się raz miało tempomat, to potem go brakuje
walp napisał(a):To prawda. Sprawdza się, szczególnie w długich trasach.
Tak z ciekawości, ile kosztuje założenie tempomatu? Ja mam fabrycznie montowany.
kulka53 napisał(a):walp napisał(a):Tak z ciekawości, ile kosztuje założenie tempomatu?
500 zł, nowa manetka z przyciskami, założenie i spowodowanie żeby wszystko działało bez problemu (już prawie 2 lata)
bluesman napisał(a):za 6-cio pak piwa uzyskałem dostęp do podnośnika (takiego na poważnie w całości podnoszącego auto) i oczyściłem spód auta (wczesniej podwozie było umyte ) , a następnie uzupełniłem konserwcję Zabieg trwał godzinę
wiolek_lp napisał(a):bluesman napisał(a):za 6-cio pak piwa uzyskałem dostęp do podnośnika (takiego na poważnie w całości podnoszącego auto) i oczyściłem spód auta (wczesniej podwozie było umyte ) , a następnie uzupełniłem konserwcję Zabieg trwał godzinę
O kurczę nam taki podnośnik by się przydał bo na razie problemy z wymontowaniem maglownicy, bo jej regeneracja potrwa ponad tydzień więc u naszego mechanika nie ma szans Taki podnośnik ułatwił by sprawę A za sześciopaka to już całkiem
Janusz Bajcer napisał(a):Z dniem 30 lipca 2018 przechodzę na emeryturę.