Rysio napisał(a):walp napisał(a):Przełęcz Stelvio jest obecnie cała zawalona śniegiem. Kilka dni temu za pomocą materiałów wybuchowych, zostały wywołane lawiny i obecnie trwa odśnieżanie. Można to zobaczyć na tym spektakularnym video
To może do 6 maja zdążą, choć wątpię
Edit: Napisałem im że do piątku ma być odśnieżone
Hercklekot napisał(a):Autko mi dzisiaj zaczęło tracić moc, strzelać z rury i szarpać. Diagnoza - cewki (+ew. przewody). A miało być parę stówek na weekend, będzie na mechanika. Shit.
===PCM DTC P1203:00-68===
Kod: P1203 - Obwód wtryskiwacza cylindra nr 3 otwarty/zwarty
Status:
- Wczesniej zapisany kod DTC - nieobecny w czasie wydania polecenia.
- Kontrolka usterki wyłączona przy tym DTC
- Test nie został ukończony
Moduł: Moduł sterowania pracą silnika (Power Train Chain Control Module).
Szczegóły kodów usterek - możliwe przyczyny :
Usterka elektryczna w obwodzie wtryskiwacza.
walp napisał(a):Rysio napisał(a):walp napisał(a):Przełęcz Stelvio jest obecnie cała zawalona śniegiem. Kilka dni temu za pomocą materiałów wybuchowych, zostały wywołane lawiny i obecnie trwa odśnieżanie. Można to zobaczyć na tym spektakularnym video
To może do 6 maja zdążą, choć wątpię
Edit: Napisałem im że do piątku ma być odśnieżone
Rysio i to jest bardzo dobre posunięcie. Napisz jeszcze, że nie lubisz się powtarzać.
Szukam informacji, ale wszędzie znajduję tylko chiusura invernale - zamknięcie zimowe.
Jak przejedziesz, czego życzę, bo to super przygoda jest, daj znać w tym wątku, czy przejazd nadal jest bezpłatny, czy jednak wprowadzili zapowiadane myto.
Rysio napisał(a):No i dostałem odpowiedź - Oh noł fresz snoł. Krótko do d... ze Stelvio. Może innym razem jak lato będzie bardziej w pełni