Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 24.04.2018 11:45

Jako user, czy jako admin? :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.04.2018 11:46

boboo napisał(a):Jako user, czy jako admin? :mrgreen:

:mrgreen: megalomania albo ... ma takie możliwości :mrgreen:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.04.2018 12:13

Rysio napisał(a):
walp napisał(a):Przełęcz Stelvio jest obecnie cała zawalona śniegiem. Kilka dni temu za pomocą materiałów wybuchowych, zostały wywołane lawiny i obecnie trwa odśnieżanie. Można to zobaczyć na tym :arrow: spektakularnym video 8O

To może do 6 maja zdążą, choć wątpię :wink:

Edit: Napisałem im że do piątku ma być odśnieżone :mrgreen: :wink:

Rysio i to jest bardzo dobre posunięcie. Napisz jeszcze, że nie lubisz się powtarzać. :oczko_usmiech:

Szukam informacji, ale wszędzie znajduję tylko chiusura invernale - zamknięcie zimowe.

Jak przejedziesz, czego życzę, bo to super przygoda jest, daj znać w tym wątku, czy przejazd nadal jest bezpłatny, czy jednak wprowadzili zapowiadane myto. :wink:
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 27.04.2018 16:15

Autko mi dzisiaj zaczęło tracić moc, strzelać z rury i szarpać. Diagnoza - cewki (+ew. przewody). A miało być parę stówek na weekend, będzie na mechanika. Shit. :evil:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 28.04.2018 21:28

Hercklekot napisał(a):Autko mi dzisiaj zaczęło tracić moc, strzelać z rury i szarpać. Diagnoza - cewki (+ew. przewody). A miało być parę stówek na weekend, będzie na mechanika. Shit. :evil:

Ciesz się że nie diesel i parę stówek a nie parę tysi :oczko_usmiech: :mrgreen:
Tayla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tayla » 29.04.2018 05:53

ucieszyło - kupiłem drona, złożyłem i polatałem :)
zasmuciło- dron to prezent dla siostrzeńca wiec dlugo nim nie polatam :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2018 18:37

Zezłościło a właściwie doprowadziło do furii. "Rowerzyści" na chodniku. Typek potrącił mnie a jego laska moją połówkę. Ona nawet nie zwalniała. Jeszcze z pyskiem i koleżankami na ustach do mojej wyskoczyla, że jej ustąpić miała bo oni mają prawo.

Szybko przekazałem wózek z dzieckiem mojej i długa za pajacami. Lasce najpierw głośno, dobitnie i po wojskowemu wytłumaczyłem, że to ona ma uważać i to akurat ja mam pierwszeństwo na chodniku. Włączył się jej koleś i zaczął mnie chyba nagrywać to mu telefon z ręki wytracilem... I najgorsze - włączyła się w to durna baba po drugiej stronie ulicy, też drąc ryja, że oni mają prawo... Serio, dwójka zdrowych i wyrosnietych nastolatków? W miescie? Kolo dzwonił na Policję, mocno się potem zdziwił...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2018 18:41

Hercklekot napisał(a):Autko mi dzisiaj zaczęło tracić moc, strzelać z rury i szarpać. Diagnoza - cewki (+ew. przewody). A miało być parę stówek na weekend, będzie na mechanika. Shit. :evil:

Trza se było je samemu wymienić, to akurat żadna sztuka. Ja to robiłem w minivanie, gdzie połowa silnika skitrana jest dość głęboko :mrgreen:
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 02.05.2018 00:21

Mnie zasmuciła wizyta w szpitalu....
Połknąłem kawałek zęba z koronką
Doktor powiedział ze wyjdzie dołem :oczko_usmiech:
Zostaje na obserwacji bo to ostre pieruństwo...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2018 17:37

Zasmuciły dane z FORScana :?

Kod: Zaznacz cały
===PCM DTC P1203:00-68===

Kod: P1203 - Obwód wtryskiwacza cylindra nr 3 otwarty/zwarty

Status:
- Wczesniej zapisany kod DTC - nieobecny w czasie wydania polecenia.
- Kontrolka usterki wyłączona przy tym DTC
- Test nie został ukończony

Moduł: Moduł sterowania pracą silnika (Power Train Chain Control Module).

Szczegóły kodów usterek - możliwe przyczyny :
Usterka elektryczna w obwodzie wtryskiwacza.

Czyli pora na regenerację Siemensa :roll:
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 02.05.2018 18:27

LEGIA WARSZAWA zdobyła PUCHAR POLSKI :lol: :lol: :lol:
rufus295
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rufus295 » 02.05.2018 19:07

sito_zabrze napisał(a):Mnie zasmuciła wizyta w szpitalu....
Połknąłem kawałek zęba z koronką
Doktor powiedział ze wyjdzie dołem :oczko_usmiech:
Zostaje na obserwacji bo to ostre pieruństwo...

Dobrze że nie w Cro. Ale wtedy mógłbyś mówić że zjadłeś zęby na Chorwacji:)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.05.2018 20:57

walp napisał(a):
Rysio napisał(a):
walp napisał(a):Przełęcz Stelvio jest obecnie cała zawalona śniegiem. Kilka dni temu za pomocą materiałów wybuchowych, zostały wywołane lawiny i obecnie trwa odśnieżanie. Można to zobaczyć na tym :arrow: spektakularnym video 8O

To może do 6 maja zdążą, choć wątpię :wink:

Edit: Napisałem im że do piątku ma być odśnieżone :mrgreen: :wink:

Rysio i to jest bardzo dobre posunięcie. Napisz jeszcze, że nie lubisz się powtarzać. :oczko_usmiech:

Szukam informacji, ale wszędzie znajduję tylko chiusura invernale - zamknięcie zimowe.

Jak przejedziesz, czego życzę, bo to super przygoda jest, daj znać w tym wątku, czy przejazd nadal jest bezpłatny, czy jednak wprowadzili zapowiadane myto. :wink:

No i dostałem odpowiedź - Oh noł fresz snoł. Krótko do d... ze Stelvio. Może innym razem jak lato będzie bardziej w pełni :wink:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.05.2018 21:58

Rysio napisał(a):No i dostałem odpowiedź - Oh noł fresz snoł. Krótko do d... ze Stelvio. Może innym razem jak lato będzie bardziej w pełni :wink:

No cóż, to jednak ponad 2700 m, więc ryzyko, że będzie snoł o tej porze jest dość duże. Mam nadzieję, że uda się innym razem.
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 03.05.2018 04:17

Rysio napisał(a):No i dostałem odpowiedź - Oh noł fresz snoł. Krótko do d... ze Stelvio. Może innym razem jak lato będzie bardziej w pełni :wink:
Cza było wziónć szipa i im pomóc.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 798
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone