Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
amatus1 napisał(a):No to Sprawni Razem ze Słupska z sukcesem!Nie przesadzaj braz to świetny wynik!
Byli bardzo mocni. Moim zdaniem pechowo przegrali z gospodarzami Pięcioma pkt dostaliśmy z Włocławkiem, a ze Słupskiem 7. Słupsk przegrał 1pkt. z Włocławkiem, prowadząc jeszcze na 5 sek. przed końcem
Kojarzę chłopaków chodź nie widziałem ich w akcji z 3 lata, kilka lat temu kolega był tam dyrektorem (były zawodowy siatkarz) i graliśmy z nimi sparingi w kosza. Powiem Ci, że moja gimbaza dostawała od nich lanie. Fizycznie bili nas o głowę:).
amatus1 napisał(a):Kojarzę chłopaków chodź nie widziałem ich w akcji z 3 lata, kilka lat temu kolega był tam dyrektorem (były zawodowy siatkarz) i graliśmy z nimi sparingi w kosza. Powiem Ci, że moja gimbaza dostawała od nich lanie. Fizycznie bili nas o głowę:).
W zeszłym roku udało nam się pokonać ich w półfinale Byli wtedy aktualnymi Mistrzami Polski . W tym roku wzięli rewanż . Byli lepsi i zasłużenie wygrali. Tu możesz zobaczyć relację z zeszłorocznych Mistrzostw Polski.
Rysio napisał(a):Wkurza mnie że Passo dello Stelvio dalej zamknięta
Przełęcz Stelvio jest obecnie cała zawalona śniegiem. Kilka dni temu za pomocą materiałów wybuchowych, zostały wywołane lawiny i obecnie trwa odśnieżanie. Można to zobaczyć na tym spektakularnym video
walp napisał(a):Przełęcz Stelvio jest obecnie cała zawalona śniegiem. Kilka dni temu za pomocą materiałów wybuchowych, zostały wywołane lawiny i obecnie trwa odśnieżanie. Można to zobaczyć na tym spektakularnym video