https://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/734282/kibice-mszcza-sie-na-chorwackich-szczypiornistach-zdewastowali-dom-mirko-alilovi
To chłop z przytupem zakończył karierę.
yzedef napisał(a):Ogólnie zupełnie nie ogarniam tego sportu, tyle już znanych ludzi zginęło, najgorzej że facet ma rodzinę... z tego co wyczytałem 3-jka dzieci, 9, 7 i 6 lat.
Nie chcę nikogo oceniać ale bardzo bardzo szkoda dzieciaków :/.
Habanero napisał(a):yzedef napisał(a):Ogólnie zupełnie nie ogarniam tego sportu, tyle już znanych ludzi zginęło, najgorzej że facet ma rodzinę... z tego co wyczytałem 3-jka dzieci, 9, 7 i 6 lat.
Dla mnie też jest to zagadka, tym bardziej że mają już dany szczyt zdobyty, a chodzi o to by go zdobyć inną porą roku
Najdziwniejsze jest to, że niejednokrotnie niczego tam na górze nie zobaczą
yzedef napisał(a):Ciekawe jak się zakończy ta sprawa...
http://www.rmf24.pl/fakty/news-akcja-w- ... Id,2514885
Jednak szanse są niewielkie aby Polaka uratowali, niestety. Mam nadzieję że Ci co idą na ratunek nie podzielą ich losu...
Ogólnie zupełnie nie ogarniam tego sportu, tyle już znanych ludzi zginęło, najgorzej że facet ma rodzinę... z tego co wyczytałem 3-jka dzieci, 9, 7 i 6 lat.
baunty napisał(a):Edit według relacji internetowych, to akcja ratunkowa porusza się w niesamowitym tempie.
słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
a Adam i Denis za to wejście powinni trafić do podręczników geografii, czy czegoś innego...niech moc będzie z nimi wszystkimi
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
a Adam i Denis za to wejście powinni trafić do podręczników geografii, czy czegoś innego...niech moc będzie z nimi wszystkimi
Adam może się zrehabilituje za Broad Peak, oby się udało...ale to tylko moje zdanie....
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
Adam może się zrehabilituje za Broad Peak, oby się udało...ale to tylko moje zdanie....
według mnie niema za co...jeżeli Tomek tam, na Nanga Parbat zostanie, a Eli z tego wyjdzie, będzie w tej samej sytuacji co Bielecki na Broad Peaku...mogli tam zostać wszyscy, podobnie jak tutaj...
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
według mnie niema za co...jeżeli Tomek tam, na Nanga Parbat zostanie, a Eli z tego wyjdzie, będzie w tej samej sytuacji co Bielecki na Broad Peaku...mogli tam zostać wszyscy, podobnie jak tutaj...
Tam Maciek został z Kowalskim...został na zawsze....
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
baunty napisał(a):beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
Ja bym się nie rozpędzał z oceną sytuacji na Broad Peak i obwinianiem kogokolwiek za cokolwiek.
baunty napisał(a):[
słoma79 napisał(a):baunty napisał(a):beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):ja obserwuję to co robi Tomek Mackiewicz od kilku lat...jeżeli ktoś nie zna historii tego chłopaka, niech sobie zada trochę trudu i poszpera w internecie, obejrzy kilka filmów na YouTube...ja go w pełni rozumiem, popieram i popierałem to co robił i robi
Ja bym się nie rozpędzał z oceną sytuacji na Broad Peak i obwinianiem kogokolwiek za cokolwiek.
widzę, że mamy podobną ocenę sytuacji