Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 23.01.2018 23:11

bluesman napisał(a):
yzedef napisał(a):Z doświadczenia powiem że na co dzień do jazdy 4x4 rzadko jest potrzebne, może jedynie zimą jak popada ale ile takich dni mamy w roku ?.

Hm troszkę mnie tym stwierdzeniem zaskoczyłeś :) nie widzisz przewagi napędu na 4 koła chociażby podczas jezdy w deszczu i po lekkim błocie ?

Nie widzę bo ani w jednym ani w drugim nie jeżdżę, auto prywatne to duży SUV no i na co dzień nim jeździ też żona :), ja mam okazję tak naprawdę nim pojeździć tylko do Cro i w Cro :), kobieta się uparła na taki i co jej zrobisz.
Pogadaj z żoną o Vitarze bo ten Ignis paskudny jest :), małe to brzydkie... nie widzę żadnych zalet :), tyle że na Vitarę musisz czekać pół roku lub brać to co dany dealer ma na stock-u czyli ani dowolny kolor ani dowolna wersja :) i o rabacie można zapomnieć :).
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.01.2018 07:19

yzedef napisał(a):Nie widzę bo ani w jednym ani w drugim nie jeżdżę

Jeżeli to główny argument to ciekawe ale jestem w stanie zrozumieć :mrgreen:

yzedef napisał(a): Ignis paskudny jest :), małe to brzydkie... nie widzę żadnych zalet

Jak widzę kolejny raz mamy odmienne zdanie :mrgreen: Podobno o gustach się nie dyskutuje.
Chociaż zdaję sobie sprawę, że za te pieniądze można kupić kupić" lepsze" "męskie" autko :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2018 07:29

bluesman napisał(a):" lepsze" "męskie" autko :papa:

Prawdziwy facet nie przejmuje się tym, jakim autem jeździ i w nosie ma to, co o nim i jego aucie myślą inni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Znam z widzenia faceta jeżdżącego Micrą K12 Convertible, który kiedyś na stacji benzynowej zgasił szczyli w szpachlowozie, że oni maja za małe siurki, by wsiąść do auta pokroju Micry i muszą jeździć tym zużytym parchem - śmiechłem :mrgreen:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 24.01.2018 10:43

bluesman napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
bluesman napisał(a):Zdecydowała się wstępnie na orange lub stalowo szare. Czas ma do jutra. Ja bym wolał mimo wszystko Vitarę ale cuż ja mogem :)

Czyli wzięła wszystko - a Ty płacisz :wink:

Razem płacimy :oczko_usmiech: niestety na autko trzeba czekać, przypłynie z Japonii

arkona napisał(a):To trzeba było brać Mini Countrymana. Małe, a jakie wrażenia z jazdy.

Dobry pomysł autko fajne, a dołożysz ? :mrgreen: :papa:

Trzeba żyć z gestem można żyć taniej ale co to za życie.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.01.2018 11:37

arkona napisał(a):Trzeba żyć z gestem można żyć taniej ale co to za życie.

Jasne, jak się ma, to ma się gest. Tylko mało kto się przyzna ile ma :mrgreen:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 24.01.2018 16:01

W innym wątku jest temat gościa co "żyje z gestem", koleś od BMW i niezłego dzwona, na szczęście nikogo nie zabił.
Oczywiście do nikogo nie piję, tak mi się po prostu tylko skojarzyło :).
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 24.01.2018 16:47

yzedef napisał(a):

W innym wątku jest temat gościa co "żyje z gestem", koleś od BMW i niezłego dzwona, na szczęście nikogo nie zabił.

To już widzę prześwietliłeś finanse tego gościa gratuluję :D :D
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 24.01.2018 16:48

arkona napisał(a):
yzedef napisał(a):

To już widzę prześwietliłeś finanse tego gościa gratuluję :D :D

Dzięki! :), pisałem wyżej... takie tylko skojarzenie na zasadzie po prostu skojarzeń :)
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 24.01.2018 16:51

bluesman napisał(a):

Jasne, jak się ma, to ma się gest. Tylko mało kto się przyzna ile ma :mrgreen:

US czuwa zawsze i wszędzie
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 25.01.2018 10:17

bluesman napisał(a):Jasne, jak się ma, to ma się gest. Tylko mało kto się przyzna ile ma :mrgreen:
Albowiem napisane jest: po gestach ich poznacie
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.01.2018 10:34

boboo napisał(a):
bluesman napisał(a):Jasne, jak się ma, to ma się gest. Tylko mało kto się przyzna ile ma :mrgreen:
Albowiem napisane jest: po gestach ich poznacie

Jak już to: :wink:

Mt 7,15-20
15 Miejcie się na baczności przed fałszywymi prorokami. Oni przychodzą do was w przebraniu owczym, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami. 16 Poznacie ich po ich owocach. Czy zbiera się winogrona z cierni lub figi z ostów. 17 Tak właśnie każde dobre drzewo rodzi dobre owoce, a drzewo zagrzybione rodzi owoce zepsute. 18 Nie może dobre drzewo rodzić zepsutych owoców ani drzewo zagrzybione rodzić dobrych owoców. 19 Każde drzewo, które nie rodzi dobrego owocu, jest wycinane i wrzucane do ognia. 20 Tak zatem poznacie ich po ich owocach.
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 25.01.2018 11:01

Coraz więcej dzieci w przedszkolu dostając książeczkę z obrazkami do ręki próbuje "smartfonowo zmieniać strony", czyli smyrając palcem.
Ze zgrozą obserwuję, że deczko ironii nie obarczonej emoticonem nie dociera do coraz to większej grupy czytelników.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 26.01.2018 08:06

syn dziś odbiera nowe auto :) może da się przejechać :) równie chyba rzadkie jak przyszłe moje :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 26.01.2018 16:01

Nanga Parbat :cry: Oby ratunek nie przyszedł za późno...
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 26.01.2018 16:04

Kilka dni temu czytałem sobie o polskich himalaistach i jak wielu z nich zginęło właśnie tam. Masę rekordów mają również Polacy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 782
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone