Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne auto W tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta Fiata Pandę Cross 4x4
A to nie jest konkurencją >>> http://www.ssangyong.pl/modele/tivoli
bluesman napisał(a):Żadne z posiadanych przeze mnie aut to nie moja bajka. Tak krawiec kraje jak materii staje, aczkolwiek gdyby żona chciała wzielibyśmy Vitarę ale ma być małe, dzielne, zwinne i basta i takie jest co ciekawe przyśpieszenie mnie zaskoczyło in plus autko waży niecałe 900 kg przy 90 konikach.
yzedef napisał(a):Z doświadczenia powiem że na co dzień do jazdy 4x4 rzadko jest potrzebne, może jedynie zimą jak popada ale ile takich dni mamy w roku ?. W takich autkach ważniejszy jest większy prześwit bo i łatwiej parkować (krawężniki i inne przeszkody) i wygodniej jest wsiadać. Zerknij jeszcze na Kia Stonic, nowy model zbudowany na bazie nowej Rio... jednak w Kia musisz mieć niestety raczej większy budżet ale autko ciekawe.
bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowała No no, rozpuściła się
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowała No no, rozpuściła się
O kolorze też
Chyba, że ten wybór zostawiła Tobie.
yzedef napisał(a):Z doświadczenia powiem że na co dzień do jazdy 4x4 rzadko jest potrzebne, może jedynie zimą jak popada ale ile takich dni mamy w roku ?.
bluesman napisał(a):Zdecydowała się wstępnie na orange lub stalowo szare. Czas ma do jutra. Ja bym wolał mimo wszystko Vitarę ale cuż ja mogem
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Zdecydowała się wstępnie na orange lub stalowo szare. Czas ma do jutra. Ja bym wolał mimo wszystko Vitarę ale cuż ja mogem
Czyli wzięła wszystko - a Ty płacisz
arkona napisał(a):To trzeba było brać Mini Countrymana. Małe, a jakie wrażenia z jazdy.
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Zdecydowała się wstępnie na orange lub stalowo szare. Czas ma do jutra. Ja bym wolał mimo wszystko Vitarę ale cuż ja mogem
Czyli wzięła wszystko - a Ty płacisz
Razem płacimy niestety na autko trzeba czekać, przypłynie z Japoniiarkona napisał(a):To trzeba było brać Mini Countrymana. Małe, a jakie wrażenia z jazdy.
Dobry pomysł autko fajne, a dołożysz ?
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to życzę szybkiej dostawy.
1,5-2 miesiące