bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowała No no, rozpuściła się
Suzuki
No jesteś Miszcz Trzeba przyznać
Nowe z salonu, czy "nowe" używane ...
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowała No no, rozpuściła się
Suzuki
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowała No no, rozpuściła się
Suzuki
Nowe z salonu, czy "nowe" używane ...
bluesman napisał(a):
I maleństwo ale nie takie małe jeździłem nim dzisiaj
yzedef napisał(a):bluesman napisał(a):
już się tak nie chwal... wracając jednak do tematu to zwróć uwagę na grubość blachy, sztywność konstrukcji w Suzuki, co by nie mówić w stosunku do innych marek jest ona bardziej "subtelna" . Jednak S wygrywa zdecydowanie ceną..., jako ciekawostkę obejrzyj sobie również Tivoli, tak w ogóle w tym segmencie konkurencja jest przeogromna i ciężko coś wybrać.
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Nowe ze salonu
I, J czy V
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Nowe ze salonu
I, J czy V
Czyli następca mojego Ignacego
Przyjemnej jazdy, jak najwięcej po górkach, jak mniej do serwisu, tzn. tyle ile trzeba.
bluesman napisał(a):Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne auto W tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta Fiata Pandę Cross 4x4
bluesman napisał(a):
Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne auto W tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta Fiata Pandę Cross 4x4
yzedef napisał(a):bluesman napisał(a):
Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne auto W tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta Fiata Pandę Cross 4x4
No tak myślałem że Masz na myśli Vitarę czyli co by nie patrzeć prawie klasycznego SUV-a ale w wersji mniejszej .
Ignis to inna bajka... zdecydowanie nie moja .