Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 04.12.2017 13:16

amatus1 napisał(a):
Vjetar napisał(a):
amatus1 napisał(a):Dziś ucieszyło mnie zwycięstwo "moich" chłopaków w turnieju halowym- 3 mecze z kompletem, stratą jednej bramki i awans na finały. Zasmuciła utrata głosu:(.

A mnie "moich" 7:2 :D

Gratulacje:). My mieliśmy 8:1:).

A "moje" Czarnuchy wygrali wczoraj 3-2 w Lubinie, co mnie oczywiście cieszy :oczko_usmiech: ,
trochę szkoda straconego punktu, ale dobre i 2, bo mogło być gorzej :roll:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.12.2017 15:30

kaszubskiexpress napisał(a):
Vjetar napisał(a):Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa wsparcia.

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale poprzednim razem chyba też dostałeś taki "prezent" na Święta ?

Masz dobrą pamięć, ot, młodość... :wink:
Dokładnie tak było, koniec 2014 roku, wtedy kupił nas jeden z większych pracodawców w regionie i posypały się głowy, zmienił się styl pracy na korpo, nowe szefostwo, ci co pozostali drżeli o posady albo sami się zwalniali, zrobił się syf.
Jak widać długo to nie trwało. CSR można sobie w buty wsadzić, to w tym wypadku puste gadanie żeby "na zewnątrz" ładnie wyglądało.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 05.12.2017 12:53

Wczoraj naciągnąłem, albo naderwałem mm. łydki lub m. podeszwowy :roll:
Nap....la okrutnie. Zaraz jadę do lekarza. Nocy nie przespałem :evil:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 05.12.2017 15:09

zdrowie to podstawa wszystko inne można przeboleć :( zrobiono mi na zamówienie nietypową tytanową śrubę, po przyjściu okazało się, że spełnia wszystkie parametry poza łbęm :( półtorej godziny ręcznego szlifowania i poharatane palce (szlifierki nie posiadam )Wcześniej próba wkręcania bez sprawdzania i drobne uszkodzenia aluminiowego gniazda, wkręcić się oczywiście nie dało :(
fly
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fly » 05.12.2017 16:35

...no tak... łeb jest bardzo ważny...każdy
Dlatego mówi się np. "Ten to ma łeb nie od parady"
...najtańsza szlifierka to około 50 pln,....
...no ale mam nadzieje iż pomimo pokaleczonych palców zasiądziesz przed klawiaturą by podzielić się swym dowiadczeniem i nieprzebraną wiedzą?...i oby nie wdała się infekcja bo by mnie to zasmuciło.
pozdro
fly
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.12.2017 21:51

Ruskich wykluczyli z olimpiady :!:

Dla jednych smutne :( inni się cieszą :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.12.2017 10:26

bonar napisał(a):Ruskich wykluczyli z olimpiady :!:

Dla jednych smutne :( inni się cieszą :D

Myslę, że takich smutnych tajemnic w sporcie jest więcej.

Generalnie sport ma coraz mnie wspólnego ze sportem. Rowery jeżdżą same, kostiumy skoczkowie obsuwają na kostki, żeby zwiększyć siłę nośną itd.

Ale najbardziej rozwala mnie żartowanie z kibiców w formule 1.

Dobry zawodnik mocno traci i sędzia pod jakimś nierzadko żalosnym pretekstem kasuje wyścig na 3 okążenia przed metą, żeby sobie wszyscy dojechali do czoła wyścigu. :mrgreen:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 06.12.2017 10:29

Tylko się cieszyć...wreszcie trochę porządku...jeszcze przyjrzeć się dokładnie panią "chorym" na astmę oraz panom, którzy stali się nagle "kobietami" jak w sytuacji biegaczek czy ostatnio ciężarowców-pan Gavin Hubbard nagle 4 lata temu został kobietą chociaż wcześniej dźwigał jako mężczyzna i akurat wczoraj zdobywa srebrny medal na MS jako "kobieta". Sport brnie w kierunku absurdu:( . Po co ćwiczyć wystarczy poczuć się kobietą:). Ciekawe czy w boksie też tak można?
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 06.12.2017 19:10

Był Mikołaj na koncie :wink: szef go wysłał :mrgreen:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 06.12.2017 19:13

gusia-s napisał(a):Był Mikołaj na koncie :wink: szef go wysłał :mrgreen:

To zaskurniak na cro już jest:):)
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 06.12.2017 20:23

Ucieszyło mnie przypadkowe znalezienie 7 kun w szkatułce na biżuterię :mrgreen:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 06.12.2017 20:24

amatus1 napisał(a):

Hmmm, byli na tym forum tacy co twierdzili że za niższą kwotę dali radę więc może powinnam to przemyśleć :mrgreen:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.12.2017 20:38

ruzica napisał(a):Ucieszyło mnie przypadkowe znalezienie 7 kun w szkatułce na biżuterię :mrgreen:

To coś podobnego u mnie związanego z kunami :D , cieszy mnie że w tym roku już nie odwiedza mnie kuna próbująca się wprowadzić na poddasze... nawet wrogowi nie życzę takiego lokatora, mi udało się odeprzeć jej ataki :D
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 06.12.2017 21:33

gusia-s napisał(a):
amatus1 napisał(a):

Hmmm, byli na tym forum tacy co twierdzili że za niższą kwotę dali radę więc może powinnam to przemyśleć :mrgreen:

Ja tu o zaskurniaku na cro a okazuje się, że jeszcze z tego wyjazd wyjdzie:). Prawdziwy sw. Mikołaj z szefa:)
wiolek_lp
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek_lp » 06.12.2017 22:47

Super, gratulacje :lol: Mnie dalej smuci, że nie wiem czy w tym roku będą mikołaje świąteczne, a pasowało by, bo już się zadłużyłam na zaliczkę przyszłoroczną :mrgreen:

ruzica napisał(a):Ucieszyło mnie przypadkowe znalezienie 7 kun w szkatułce na biżuterię :mrgreen:

Mój maluszek znalazł ostatnio w swoich drobnakach 50 lip :D Oddał mi na przyszłe wakacje :mrgreen: I stwierdził, że jak nie wystarczy nam pieniążków to możemy wziąć jego skarbonkę.. Taki potrafi być czasem kochanutki :wink: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 772
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone