Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.10.2017 14:54

Mocno ucieszyło srebro, które Maja wypływała w zawodach międzyklubowych. :)
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 02.11.2017 17:47

Słucham Trójki od ponad 30 lat.
Niestety Trójka przestaje być Trójką.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/artur-an ... ze/hyt3btd
Smutne.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.11.2017 11:33

Właściwie to trochę smuci ale przez wzgląd na ostatnie pół roku, odchodzę z firmy (brytyjskie podejście - pożegnali się ze mną po urodzeniu się córki...). Po pierwszych sześciu miesiącach, jeżdżenia to tu to tam, pracy z naprawdę fajnymi ludźmi, przez - nie ma co ukrywać, nieudolne zarządzanie projektem, mój docelowy klient zrezygnował z rozwiązań proponowanych przez głównego klienta oraz moją firmę - jako za drogie.

Nie było dla mnie miejsca w UK, to przypisali mnie do ekipy developerów skupionych wokół jednej kobylastej aplikacji około Industry 4.0, o której ani ja nie miałem zielonego pojęcia ani nie była nigdy ode mnie wymagana jej znajomość. Moja firma nie ma biura w PL, więc... po kolejnych siedmiu miesiącach, trzeba było walczyć z "kolegami" z Czech - pomimo, ze murem za mną stało parę dość wysoko postawionych osób (bo moja praca to nie pasmo samych porażek, jak uważają czescy koledzy - np. udane wsparcie kolegów z Oberursel i Dahlewitz, sprawne i błyskawiczne projekty w Hucknall czy Barnoldswick), to jednak mojemu menago nie podobało się to, że nie ma współpracy między mną a kolegami (którzy uważali, że się nie staram a ja robiłem co mogłem - choćby np. udana tranzycja w Norwegii) oraz brakiem czasu na przyuczenie mnie do rozbudowanej aplikacji (będac na tygodniowym szkoleniu usłyszałem, że ktoś mi krzywdę zrobił, wpychając mnie na tę minę bo pełne zapoznanie się z aplikacją, to jakieś dwa miesiące i nie da się tego nauczyć w produkcyjnym środowisku), trzeba było się pożegnać.

Mam trochę żal ale z drugiej strony cieszę się, że nie muszę się męczyć. Teraz trzeba szybko znaleźć jakąś fuchę na przeczekanie albo cierpliwie szukać konkretu, bo z oszczędności to ja długo nie pożyję ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.11.2017 20:03

krutom napisał(a):Słucham Trójki od ponad 30 lat.
Smutne.

Dzisiaj się pożegnał na antenie. :cry:

Do usłyszenia bo nic nie trwa wiecznie.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 03.11.2017 20:10

Smutne.

Smutne.
Dobra zmiana. :roll:
To nie będzie koniec odejść z Trójki.
http://wyborcza.pl/7,75398,22599383,woj ... ckiej.html

Mann też wyraźnie ma dosyć nowych "zarządów". :evil:

Tacy goście, od tylu lat apolitycznie cieszący nas swymi programami radiowymi, muszą zmykać przed "dobrą zmianą".

Nie mogę uwierzyć. :roll:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 03.11.2017 22:23

romuald22 napisał(a):

Tacy goście, od tylu lat apolitycznie cieszący nas swymi programami radiowymi, muszą zmykać przed "dobrą zmianą".

Wojciech Mann? Od dłuższego czasu, to już typowa nonszalancja oraz bardzo znudzona gwiazda...
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 03.11.2017 22:34

romuald22 napisał(a):
Smutne.

Smutne.
Dobra zmiana. :roll:
To nie będzie koniec odejść z Trójki.
http://wyborcza.pl/7,75398,22599383,woj ... ckiej.html

Smutne...
Ale
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 03.11.2017 22:43

majeczka napisał(a):Wojciech Mann? Od dłuższego czasu, to już typowa nonszalancja oraz bardzo znudzona gwiazda...

Przeczytałaś to w internecie czy to jakieś własne spostrzeżenia?
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.11.2017 22:50

Prawdziwa Trójka skończyła się w 1981 roku.

Potem już było tylko propagandowe goofno.

Trójka apolityczna :lool: :lool: :lool:
Może kiedyś przed 1981.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 03.11.2017 22:57

greenrs napisał(a):
majeczka napisał(a):Wojciech Mann? Od dłuższego czasu, to już typowa nonszalancja oraz bardzo znudzona gwiazda...

:D jako spiker może kiedyś był dobry, jednak jako aktor beznadziejny, nie wspomnę tu już nawet o aparycji...
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 03.11.2017 23:08

majeczka napisał(a):
greenrs napisał(a):

:D jako spiker może kiedyś był dobry, jednak jako aktor beznadziejny, nie wspomnę tu już nawet o aparycji...

Wojciech Mann nie jest ani spikerem, ani aktorem! No a jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie... to Ci współczuję :roll:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 03.11.2017 23:15

greenrs napisał(a):... jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie... to Ci współczuję :roll:

:D w takim razie odpowiedz mi proszę, dlaczego np. pogody nie zapowiadają diabły z rogami?
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 03.11.2017 23:36

majeczka napisał(a):
greenrs napisał(a):... jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie... to Ci współczuję :roll:

:D w takim razie odpowiedz mi proszę, dlaczego np. pogody nie zapowiadają diabły z rogami?

Chciałbym Ci delikatnie zwrócić uwagę, że PR 3 to jednak radio a nie telewizja.
I proszę... Nie brnij już.
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 04.11.2017 01:24

majeczka napisał(a):

Majeczka, a poza disco polo to jeszcze czegoś słuchasz.
Masz jakąkolwiek wiedzę muzyczną :?:
Wątpię.

No cóż, suweren rządzi i pod jego "gusta" tworzy się tv i radio.

A jak ktoś ma nieco bardziej wysublimowane gusta, no cóż jego wina.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.11.2017 06:36

majeczka napisał(a)::D jako spiker może kiedyś był dobry, jednak jako aktor beznadziejny, nie wspomnę tu już nawet o aparycji...

Witki opadają :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 761
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone