Ucieszył mnie wynik rezonansu magnetycznego głowy i odcinka szyjnego - nic niepokojącego nie znaleźli
więc moja Portugalia, Grecja i inne Lizbony oraz Mykonosy są aktualne
bluesman napisał(a):w weekend zrobienie tras na rowerach ca 170 km. Wydolnościowo ok. końcówki podjeżdzane bez siedzenia na siodełkach. Po prostu pewna część ciała odmówiła posłuszeństwa
mysza73 napisał(a):bluesman napisał(a):w weekend zrobienie tras na rowerach ca 170 km. Wydolnościowo ok. końcówki podjeżdzane bez siedzenia na siodełkach. Po prostu pewna część ciała odmówiła posłuszeństwa
Ja wczoraj przejechałam 42 km i też mnie pewna część ciała boli do dziś ,
a pod koniec mąż musiał stosować zabronione na wyścigach "pchanie", bo było pod górkę, pod wiatr i po bruku
bluesman napisał(a):mysza73 napisał(a):bluesman napisał(a):w weekend zrobienie tras na rowerach ca 170 km. Wydolnościowo ok. końcówki podjeżdzane bez siedzenia na siodełkach. Po prostu pewna część ciała odmówiła posłuszeństwa
Ja wczoraj przejechałam 42 km i też mnie pewna część ciała boli do dziś ,
a pod koniec mąż musiał stosować zabronione na wyścigach "pchanie", bo było pod górkę, pod wiatr i po bruku
dostałaś minutę kary !
p.s. w sobotę pierwsze 50km było pod silny wiatr oczywiście ja na przedzie. Bonus był z powrotem
Wczoraj podjazd pod Przehybę i nieśmiałe: "kiedyś to mnie trochę podpychałeś .. " okazałem się kwardy
mysza73 napisał(a):Ja za bardzo jęczałam i złorzeczyłam na zmianę, więc sam z siebie mnie "pchał" ...
bluesman napisał(a):zainteresował mnie Twój rezonans, mam permanentny ból prawego barku ale nie ma w nim specjalnych zmian i tu chyba kłania się szyjny
mysza73 napisał(a):bluesman napisał(a):zainteresował mnie Twój rezonans, mam permanentny ból prawego barku ale nie ma w nim specjalnych zmian i tu chyba kłania się szyjny
U mnie co prawda pani neurolog wypatrzyła na zdjęciach z rezonansu niewielki ucisk na jeden krąg, ale twierdzi, że zawroty głowy to nie od tego mam
bluesman napisał(a):mysza73 napisał(a):bluesman napisał(a):zainteresował mnie Twój rezonans, mam permanentny ból prawego barku ale nie ma w nim specjalnych zmian i tu chyba kłania się szyjny
U mnie co prawda pani neurolog wypatrzyła na zdjęciach z rezonansu niewielki ucisk na jeden krąg, ale twierdzi, że zawroty głowy to nie od tego mam
Whisky ?