Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.12.2016 08:49

Kiepura napisał(a):Może trochę ciszej nad tymi trumnami.

Muszę przyznać, że mnie rozczarowałeś.
Nie spodziewałem się takiego....samobója.

No chyba, że cisza nad tymi ma rekompensować szum nad innymi.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.12.2016 09:32

anakin napisał(a):Media, które nie omieszkają lansować na kanwie tej tragedii wszelkiej maści wybrańcuf narodu, "ubolewających" nad ciężkim losem górnika i łączących się w bulu z rodzinami ofiar, obiecując przy tym wszelką niezbędną pomoc tymże.

I to mnie smuci.
A właściwie to rzygać mi się chce.

Lepiej bym tego nie ujął 8)
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 01.12.2016 10:24

Rysio napisał(a):
anakin napisał(a):Media, które nie omieszkają lansować na kanwie tej tragedii wszelkiej maści wybrańcuf narodu, "ubolewających" nad ciężkim losem górnika i łączących się w bulu z rodzinami ofiar, obiecując przy tym wszelką niezbędną pomoc tymże.

I to mnie smuci.
A właściwie to rzygać mi się chce.

Lepiej bym tego nie ujął 8)

Tutaj pełna zgoda. Zawsze politycy próbują wykorzystywać takie tragedie dla własnych celów. Tak było jest i będzie na całym świecie. Kiedyś już jeden z nich przekonał się, jaką cenę trzeba zapłacić za mówienie tego co się faktycznie myśli. Nie zmienia to jednak faktu, że mieliśmy do czynienia ze straszną tragedią a mówienie o tym na naszym forum nie służy zbijaniu kapitału politycznego (mam nadzieję). Statystyki zostaną statystykami, powiększonymi o jeszcze jeden wypadek.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 01.12.2016 12:24

Rzekomo Ryj ma latac od marca GDN do Napoli

To na +

Nadal ch.... pogoda to na -

Peace
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.12.2016 23:22

Jeden z czytelników forum a przy okazji mój kolega jest jedną z ofiar tragedii w kopalni Rudna. Andrzej był zarejestrowany na forum ale nigdy niczego nie napisał. Spotkał się kiedyś ze mną aby pogadać o Chorwacji i zasięgnąć kilku rad. Miał 47 lat i osierocił trójkę dzieci...przepracował w kopalni 29 lat, w przyszłym roku wybierał się na emeryturę. Zamiast tego odszedł na wieczną szychtę :cry:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2016 23:26

alechandro napisał(a):Jeden z czytelników forum a przy okazji mój kolega jest jedną z ofiar tragedii w kopalni Rudna. Andrzej był zarejestrowany na forum ale nigdy niczego nie napisał. Spotkał się kiedyś ze mną aby pogadać o Chorwacji i zasięgnąć kilku rad. Miał 47 lat i osierocił trójkę dzieci...przepracował w kopalni 29 lat, w przyszłym roku wybierał się na emeryturę. Zamiast tego odszedł na wieczną szychtę :cry:

Bardzo smutne :cry: :cry: :cry:

[*][*][*]
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 01.12.2016 23:55

alechandro napisał(a):Jeden z czytelników forum a przy okazji mój kolega jest jedną z ofiar tragedii w kopalni Rudna. Andrzej był zarejestrowany na forum ale nigdy niczego nie napisał. Spotkał się kiedyś ze mną aby pogadać o Chorwacji i zasięgnąć kilku rad. Miał 47 lat i osierocił trójkę dzieci...przepracował w kopalni 29 lat, w przyszłym roku wybierał się na emeryturę. Zamiast tego odszedł na wieczną szychtę :cry:

Moje wyrazy współczucia.
[*][*][*]
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.12.2016 06:10

alechandro napisał(a):Jeden z czytelników forum a przy okazji mój kolega jest jedną z ofiar tragedii w kopalni Rudna.

Wyrazy współczucia.
[*]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.12.2016 09:50

[*]
AdamZ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamZ » 02.12.2016 09:55

Wyrazy współczucia.
[*]
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 02.12.2016 10:10

alechandro napisał(a):Jeden z czytelników forum a przy okazji mój kolega jest jedną z ofiar tragedii w kopalni Rudna.

Bardzo smutne. Wyrazy współczucia.
[*]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.12.2016 18:23

[*] choć wiem, że to niewiele w tej sytuacji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.12.2016 23:19

Te wszystkie wyrazy współczucia najchętniej przekazałbym jego dzieciom, żonie, która jednak jest poza światem w tej chwili, nie wiadomo jak z nią rozmawiać. Kobieta robi mężowi kanapki do pracy i nawet nie jest świadoma tego, że ostatni raz. Zjeżdżasz za chlebem i nie wracasz. Nawet moja rodzina to w większości górnicy, ja się wyłamałem i nie żałuję...
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 03.12.2016 11:06

alechandro napisał(a):Te wszystkie wyrazy współczucia najchętniej przekazałbym jego dzieciom, żonie, która jednak jest poza światem w tej chwili, nie wiadomo jak z nią rozmawiać. Kobieta robi mężowi kanapki do pracy i nawet nie jest świadoma tego, że ostatni raz. Zjeżdżasz za chlebem i nie wracasz. Nawet moja rodzina to w większości górnicy, ja się wyłamałem i nie żałuję...

Ciężki i niebezpieczny chleb.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 06.12.2016 19:21

Z okazji mikołajek zajumali siostrze auto :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 725
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone