napisał(a) Kiepura » 29.11.2016 16:26
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):albo był sobie mały żółty domek w cichej okolicy
Jak sądzę próbowano pewnie wykupić teren od właścicieli, ale ponieważ rzecz się dzieje na granicy powiatów, gdzie szybciej ciupagę w plecy dostaniesz niż się dogadasz...
będzie miał gość widok na gości z W "pędzących" na Krupówki.
E, chyba zbyt poważnie bierzesz zarówno podpis pod ostatnim zdjęciem jak i wizualizację. Zwykle mam tzw.
bekę z tfurczości wizualizatorów i tu też tak było.
Taki przykładzik z wizulizacji
junitysentreSami młodzi 25-, rowerzyści jeżdżą po chodniku, drzewa wyrastają z płytki chodnikowej, a na horyzoncie w przejścia widać park (taki drobiazg w rzeczywistości widać będzie płot UEK-u)...
Tam podobnie, program
randomowo rozstawiał białe domki...
Janusz Bajcer napisał(a):A ja to widzę tak
Jeśli domek zostanie (jak na wizualizacji) to widok pędzących na Krupówki zasłoni ekran.
Natomiast po ilości samochodów przed pomarańczowym domkiem podejrzewam, że został wykupiony, ale nie wyburzono go, ponieważ wykorzystywany jest przez firmę budującą drogę.
Dobrze widzisz. Dokładnie tak będzie.
Za to po prawej strony wykopu pod portal północny (zdjęcie z października) widać mały brązowy domek.
To dom Jalu Kurkagreenrs napisał(a):Tylko nie wyjaśniłeś czy to kategoria Co was dzisiaj ucieszyło,
czy może raczej co zasmuciło
Przecież napisałem, że z nudów wkleiłem