elka21 napisał(a):To Tadzio sam zrezygnował, czy został wyproszony
Nawrzucał gościowi i "honorowo"usunął konto.
Deja vu?
anakin napisał(a):elka21 napisał(a):To Tadzio sam zrezygnował, czy został wyproszony
Deja vu?
walp napisał(a):anakin napisał(a):elka21 napisał(a):To Tadzio sam zrezygnował, czy został wyproszony
Deja vu?
Ciekawe kiedy i pod jakim nick"em, Tadeusz znowu wyplynie
Bea.ta napisał(a):walp napisał(a):Ciekawe kiedy i pod jakim nick"em, Tadeusz znowu wyplynie
To nie był Tadeusz
romuald22 napisał(a):Bea.ta napisał(a):To nie był Tadeusz
Ja też miałem inny typ na tego klona.
Skoro piszesz, że nie Lednice to znaczy, że posiadasz w tym temacie jakąś wiedzę.
romuald22 napisał(a):A więc kto ???
Bea.ta napisał(a):romuald22 napisał(a):Bea.ta napisał(a):To nie był Tadeusz
Ja też miałem inny typ na tego klona.
Skoro piszesz, że nie Lednice to znaczy, że posiadasz w tym temacie jakąś wiedzę.
Drogi Romualdzie.
Nie wiem dlaczego nie zacytowałeś mojego wpisu w całości.
Usunąłeś emotkę (taką ) i uwierzyłeś w to, co zobaczyłeś.
A wystarczyło się skupić, poprawnie zacytować i miałbyś jak na dłoni mój dowcip
Dodam, że żadna naukowa wiedza nie jest potrzebna, żeby poznać kogoś po pisaniu.romuald22 napisał(a):A więc kto ???
Wyczuwam zniecierpliwienie bez cienia uśmiechu.
Wyżej masz odpowiedź, jak i we wcześniejszych wpisach innych cromaniaków.
walp napisał(a):Bea.ta napisał(a):walp napisał(a):Ciekawe kiedy i pod jakim nick"em, Tadeusz znowu wyplynie
To nie był Tadeusz
Yhm ... wyczułem gościa już dawno, kiedy skrytykował mój skrót w drodze powrotnej z Budapesztu.
W tym wieku, styl zdradza tak samo, jak linie papilarne. Krytykanctwo na najwyższym poziomie.
Hercklekot napisał(a):...Jestem od 2010 na forum biernie, od 2011 z kontem i jeszcze nikt mi nie nawrzucał i ja nikomu nie nawrzucałem, bo niby z jakiej racji ??? ...
romuald22 napisał(a):
Droga Beato.
Emotkę usunąłem ponieważ moim zdaniem nie miała większego znaczenia z mojego punktu widzenia. Jak się dowiadujemy teraz - to była najważniejsza.
romuald22 napisał(a):Zawsze jednak patrzę pierwsze na to co ktoś napisał. A później na emotki których dołączyć można pińćset.
romuald22 napisał(a):I czasami żaden poeta nie ma pojęcia co inny poeta miał na myśli poprzez zamieszczenie emotki.
romuald22 napisał(a):Było tu kilka wpisów w temacie Tedeusz/Lednice/Belvoir.
Twój odebrałem jako wpis moderatora który ma bardziej dokładny wgląd na to co się dzieje na forum.
romuald22 napisał(a):Być może posiada bardziej precyzyjne dane kto kim jest. Np: klon. Inaczej mówiąc jak się powie A to trzeba powiedzieć B. Chyba, że to był wpis normalnej użytkowniczki.
romuald22 napisał(a):Rozgranicz to jakoś. Może kolorem?
romuald22 napisał(a):Zniecierpliwienie które wyczuwasz jest niestety błędne.
Zapytałem o coś - nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Aha dostałem - mogę sobie szukać w innych postach. Dziękuję.