Leszek Skupin napisał(a):O właśnie I tu jest pies pogrzebany.
alessandro1977 napisał(a):Nareszcie widzę dzisiaj słońce a na dodatek zjadłem czekoladę więc nastrój jest super...cieszy mnie, że ja ze swoim Volkswagenem nie mam problemów a co do cen samochodów to może warto zastanowić się nad korzystaniem z oferty niemieckich salonów, które już nawet mają ludzi ze znajomością polskiego...
carnivalka napisał(a):I jeszcze dzisiaj obchodzimy Dzień bez Piwa.Dla jednych smutek dla innych radość.
shtriga napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Nareszcie widzę dzisiaj słońce a na dodatek zjadłem czekoladę więc nastrój jest super...cieszy mnie, że ja ze swoim Volkswagenem nie mam problemów a co do cen samochodów to może warto zastanowić się nad korzystaniem z oferty niemieckich salonów, które już nawet mają ludzi ze znajomością polskiego...
Przyszłam Was tu sprawdzić marudy U mnie też ładnie. Pozdrowienia dla zwierzaków różnej maści i cierpiących z powodu dnia bez piwa
mirko napisał(a):W Chorwacji Dzień bez piwa, to 29 luty.......
carnivalka napisał(a):I jeszcze dzisiaj obchodzimy Dzień bez Piwa.Dla jednych smutek dla innych radość.
Adam,K napisał(a):2 Października-Europejski Dzień Ptaków
Pozdrowienia dla Bociana.