shtriga napisał(a):Maruuuudy... Czekoladę sobie zjedzcie
Pozdrawiam!
maciek1956 napisał(a):Od 2 dni auto ma zadyszkę, straciło moc, turbina szwankuje. Całe szczęście jest na gwarancji.
Miałem kilka silników francuskich, nigdy nie było problemu, ale zawsze musi być pierwszy raz, może źle komponuje się w aucie japońskim
marsylia napisał(a):Janusz, jak możesz Ta czekoladka na plaży nie była wporządku . Od razu się smutniej robi...
Goniak napisał(a):marsylia napisał(a):Janusz, jak możesz Ta czekoladka na plaży nie była wporządku . Od razu się smutniej robi...
eeee tam to zaledwie jeszcze tylko...hmm jakieś 8 miesięcy, chociaż znajomi wypróbowali patent i około stycznia lutego lecą do ciepełka i twierdzą, że świetnie można akumulatory naładować- to zawsze jest jakiś pomysł, to już tylko jakieś 3-4 m-ce
marsylia napisał(a):Goniak napisał(a):marsylia napisał(a):Janusz, jak możesz Ta czekoladka na plaży nie była wporządku . Od razu się smutniej robi...
eeee tam to zaledwie jeszcze tylko...hmm jakieś 8 miesięcy, chociaż znajomi wypróbowali patent i około stycznia lutego lecą do ciepełka i twierdzą, że świetnie można akumulatory naładować- to zawsze jest jakiś pomysł, to już tylko jakieś 3-4 m-ce
No tak, ale chodzi mi jeszcze o tą czekoladkę , no nic idę dzisiaj na siłownię...
Goniak napisał(a):maciek1956 napisał(a):Od 2 dni auto ma zadyszkę, straciło moc, turbina szwankuje. Całe szczęście jest na gwarancji.
Miałem kilka silników francuskich, nigdy nie było problemu, ale zawsze musi być pierwszy raz, może źle komponuje się w aucie japońskim
Sam sobie odpowiedziałeś... po co było zmieniać
maciek1956 napisał(a):Goniak napisał(a):maciek1956 napisał(a):Od 2 dni auto ma zadyszkę, straciło moc, turbina szwankuje. Całe szczęście jest na gwarancji.
Sam sobie odpowiedziałeś... po co było zmieniać
Proste--jak auto zmieniałem Francuzi (Citroen) nie mieli takiego jakie chciałem. Teraz mają, ale cena ...