Lechoo napisał(a):Dzięki panowie
Wszędzie ta dyskryminacja... A jeszcze dwa dni temu nam kwiatki dawali...
PS ...i przy Dubrowniku jeszcze Srd
maniust napisał(a):Zmień nicka na Mikromirka , Danka.Mikromir napisał(a):Wszędzie ta dyskryminacja... A jeszcze dwa dni temu nam kwiatki dawali...
Janusz Bajcer napisał(a):zibi123 napisał(a):Witam forumowiczów. Szukałem lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: czy można dojść do podnóża wodospadów Gubavica? Którędy, z jakiej miejscowości itp. Z Zadwarje z tego co wyczytałem to tylko dochodzi się do nazwijmy to punktu widokowego na szczycie kanionu, wycieczki tzw. kanioning to z tego co wyczytałem schodzą przy wodospadzie po linach a czy jest jakieś inne dojście nie wymagające specjalnego sprzętu, umiejętności? Liczę że nie jestem jedyny który chce się dostać pod ten wodospad. Dzięki za wszelkie informacje.
do-chorwacji-przez-montenegro-t43071-120.html?hilit=Gubavica#p1261831
zibi123 napisał(a):Nie chce mi się wierzyć by nikt nie próbował dojść do podnóża wodospadu,
zibi123 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):zibi123 napisał(a):Witam forumowiczów. Szukałem lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: czy można dojść do podnóża wodospadów Gubavica? Którędy, z jakiej miejscowości itp. Z Zadwarje z tego co wyczytałem to tylko dochodzi się do nazwijmy to punktu widokowego na szczycie kanionu, wycieczki tzw. kanioning to z tego co wyczytałem schodzą przy wodospadzie po linach a czy jest jakieś inne dojście nie wymagające specjalnego sprzętu, umiejętności? Liczę że nie jestem jedyny który chce się dostać pod ten wodospad. Dzięki za wszelkie informacje.
do-chorwacji-przez-montenegro-t43071-120.html?hilit=Gubavica#p1261831
Tę relację czytałem jednak nie daje ona odpowiedzi na moje pytania. Nie chce mi się wierzyć by nikt nie próbował dojść do podnóża wodospadu, a tak poza tym to ciekawi mnie jak z oznakowaniem szlaków w górach tzn. Biokowo i czy można w cro kupić mapy ze szlakami?
te kiero napisał(a): tutaj mi pisał, że jest jakiś mostek
piotrekbeti napisał(a):Witam. Potrzebuje garść pomysłów na to co zobaczyć w trakcie jednodniowego wypadu do Zadaru i okolic. Planowany wyjazd z okolic Vodic , Jadranką , postoje w Pakostane? Biograd ? Sukosan ? Bibinje ? Czy może poświęcić cały dzień na Zadar?