rozumiem, że Trogir będzie zaliczony bankowo;
może Omiś: uliczki, Tvrdava, Rijeka Cetina-rafting
Lechoo napisał(a):Do wyjazdu zostało mało czasu więc planowanie w końcowej fazie, na razie wychodzi:
...
5. ? no właśnie co dodać wartego zobaczenia w promieniu ~100km od Ciovo ?
Lechoo napisał(a):4. Wypad na Makarską Riwierę + wypad nad jeziora (Modro itp.)
zibi123 napisał(a):Witam forumowiczów. Szukałem lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: czy można dojść do podnóża wodospadów Gubavica? Którędy, z jakiej miejscowości itp. Z Zadwarje z tego co wyczytałem to tylko dochodzi się do nazwijmy to punktu widokowego na szczycie kanionu, wycieczki tzw. kanioning to z tego co wyczytałem schodzą przy wodospadzie po linach a czy jest jakieś inne dojście nie wymagające specjalnego sprzętu, umiejętności? Liczę że nie jestem jedyny który chce się dostać pod ten wodospad. Dzięki za wszelkie informacje.
Lechoo napisał(a):Rok temu było Ciovo, teraz Draśnice i podobne dylematy Gdzie na wypady całodniowe ?
1. Dubrovnik
2. Bośnia
3. Omiś i okolice
Przydały by się jeszcze ze 3 dni na wypady - więc zapodajcie ciekawe propozycje gdzie skoczyć
Lechoo napisał(a):Rok temu było Ciovo, teraz Draśnice i podobne dylematy Gdzie na wypady całodniowe ?
1. Dubrovnik
2. Bośnia
3. Omiś i okolice
Przydały by się jeszcze ze 3 dni na wypady - więc zapodajcie ciekawe propozycje gdzie skoczyć
1. Dubrovnik
2. Bośnia
3. Omiś i okolice
meblik napisał(a):Lechoo napisał(a):Dzięki panowie, kilka propozycji pokryło się z tym co planowałem więc plany miałem dobre
Co proponujesz , jakie wycieczki są możliwe będąc na Ciovo 2 tygodnie. Czy Dubrownik jest realny?
weldon napisał(a):meblik napisał(a):Lechoo napisał(a):Dzięki panowie, kilka propozycji pokryło się z tym co planowałem więc plany miałem dobre
Co proponujesz , jakie wycieczki są możliwe będąc na Ciovo 2 tygodnie. Czy Dubrownik jest realny?
Odpuść sobie. W okolicy masz tyle atrakcji, że zapełnisz nimi cały pobyt: Split, Klis, Solin, Trogir, Rogoznica, Primosten, Grebastica, Szybenik, a od biedy również Omis, Riwierę Makarską i Zadar. No i atrakcje na Ciovo.
Na raz nie ogarniesz Splitu i okolic, a w zasadzie również i Szybenika. Do Trogiru wrócisz wielokrotnie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne