napisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2013 16:16
andu-10 napisał(a):Witaj! jeśli mogę dołożyć swój grosz to powiem Ci z doświadczenia nie szukaj żadnych noclegów tylko jedź po prostu w ciemno. Dla dwóch osób znajdziesz na 100% nawet w sezonie, zjedziesz z autostrady do miasta które sobie wybierzesz i na każdym domku masz napisane czy są wolne apartamenty, idziesz, podziwiasz jak ci nie pasuje pokój lub cena ( oczywiście się targuj) to idziesz dalej, a jak Ci się nie chce chodzić do idziesz do ich agencji turystycznej i oni ci coś znajdą. Ja osobiście polecam wszystko od połowy Chorwacji w dół. Ja za tydzień wyjeżdżam na wyspę Ciovo koło Trogiru, bardzo polecam, ale inne miejscowości w dół też są super np Orebić, Makarska itp . Co do gazu to ci nie pomogę mam benzyniaka.
Pozdrawiam
Nie ma czegoś takiego jak 100% pewności, że się znajdzie to, co będzie dla nas fajne cenowo i pod względem wyposażenia, położenia.
Raczej powinno być, ale bywa różnie.
Poza tym trzeba wiedzieć, czy potrzebujemy kuchni czy nie. Jak nie,to wystarczy poszukać pokoju.
No i trzeba wiedzieć, że dziewczyna chce zwiedzać wiele miejscowości, a na jedną, kilka nocy
specjalnie się nie opłaca wynajmować apartamentów, bo chcą dopłaty.
Trzeba mieć plan podróży i jechać. Podstawa to wiedzieć czego się szuka i za ile