Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co warto zobaczyc na polwyspie Peljesac

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piolo30
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piolo30 » 17.08.2010 09:36

witam.jade pierwszy raz na powysep Peljesac chcialbym abyscie mi napisali co warto zobaczyc w okolicy.
moral
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) moral » 17.08.2010 10:57

Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
Freier Beobachter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Freier Beobachter » 17.08.2010 11:43

piolo30 napisał(a):witam.jade pierwszy raz na powysep Peljesac chcialbym abyscie mi napisali co warto zobaczyc w okolicy.

W okolicy Pelješca mozesz zobaczyć Korculę, a nawet Hvar.
Jeśli chodzi o sam półwysep ,to może takie zadupie za tunelem ;zadupie którym zachwyca się Bociek.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 17.08.2010 12:14

Ston, Mali Ston, Orebic (kalsztor, góra św Ilija), Muzeum Morskie (mało ciekawe wg mnie), Borak, plaża Divna, Korcula (wzdłuż i wszerz), Mljet.
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 17.08.2010 12:29

Aldonka napisał(a):Ston, Mali Ston, Orebic (kalsztor, góra św Ilija), Muzeum Morskie (mało ciekawe wg mnie), Borak, plaża Divna, Korcula (wzdłuż i wszerz), Mljet.

To Korcula i Mljet jest na Peljesacu :wink: :?:

A dla odważnych zjazd z Kuny do Crkvic.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.08.2010 13:23

Bociek.

To dla kolegów...
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 17.08.2010 13:24

Bocian napisał(a):
Bociek.

To dla kolegów...

a dla koleżanek? Bociuś?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.08.2010 13:34

dasuch napisał(a):
Bocian napisał(a):
Bociek.

To dla kolegów...

a dla koleżanek? Bociuś?

Jakbyś przy tym był... :lol:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 17.08.2010 13:34

dasuch napisał(a):
Aldonka napisał(a):Ston, Mali Ston, Orebic (kalsztor, góra św Ilija), Muzeum Morskie (mało ciekawe wg mnie), Borak, plaża Divna, Korcula (wzdłuż i wszerz), Mljet.

To Korcula i Mljet jest na Peljesacu :wink: :?:

A dla odważnych zjazd z Kuny do Crkvic.

Nie Panie Czepialski, nie jest, ale łatwo się z Peljesaca tam dostać, dużo łatwiej niż z innych rejonów.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.08.2010 13:36

Mogę się czepnąć? 8)
Z Pelješca...
Pozdrav.
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 17.08.2010 13:40

Aldonka napisał(a):Nie Panie Czepialski, nie jest, ale łatwo się z Peljesaca tam dostać, dużo łatwiej niż z innych rejonów.

To, że łatwo się tam dostać z półwyspu to fakt. Ale temat wątku mówi wyraźnie: co warto zobaczyć na półwyspie Peljesac
Pozdrawiam
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 17.08.2010 14:25

Nie mam już złudzeń co do tego forum. Żadnych.
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 29.08.2010 17:17

moral napisał(a):Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
ze
nie ma nic ciekawego !!!!
Wybrałem OREBIC tylko dlatego ze chciałem odwiedzić znowu dubrownik po 20 latach i co?
I stwierdziłem ze:
1. strasznie drogo tam jest ceny zabujcze-- art. spozywcze i knajpki drogie nie ma co zwiedzać,czułem się jak nad polskim morzem!!
2.brud i syf na plaży a dno takie ze pokaleczony człowiek może z morza wyjść -skały i do tego strasznie ostre!
3.polaków pełno!!!i to sakramentalne słowo --KUR........A
4.Kantują na kazdym kroku chorwaci!

Totalnie żal straconego urlopu!
piamir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piamir » 29.08.2010 17:33

walidom napisał(a):
moral napisał(a):Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
ze
Wybrałem OREBIC tylko dlatego ze chciałem odwiedzić znowu dubrownik po 20 latach i co?
I stwierdziłem ze:
1. strasznie drogo tam jest ceny zabujcze-- art. spozywcze i knajpki drogie nie ma co zwiedzać,czułem się jak nad polskim morzem!!
2.brud i syf na plaży a dno takie ze pokaleczony człowiek może z morza wyjść -skały i do tego strasznie ostre!

Każdy wybiera co mu pasuje. Żal mi ciebie, bo same przykre niespodzianki cię spotkały. Pozostaje tylko polskie morze. Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.08.2010 19:28

walidom napisał(a):
ze
I stwierdziłem ze:

Oj, oj... jak mi ciebie żal... Zabujczo...
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone