piolo30 napisał(a):witam.jade pierwszy raz na powysep Peljesac chcialbym abyscie mi napisali co warto zobaczyc w okolicy.
dasuch napisał(a):Aldonka napisał(a):Ston, Mali Ston, Orebic (kalsztor, góra św Ilija), Muzeum Morskie (mało ciekawe wg mnie), Borak, plaża Divna, Korcula (wzdłuż i wszerz), Mljet.
To Korcula i Mljet jest na Peljesacu
A dla odważnych zjazd z Kuny do Crkvic.
Aldonka napisał(a):Nie Panie Czepialski, nie jest, ale łatwo się z Peljesaca tam dostać, dużo łatwiej niż z innych rejonów.
zemoral napisał(a):Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
walidom napisał(a):zemoral napisał(a):Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
nie ma nic ciekawego !!!!
Wybrałem OREBIC tylko dlatego ze chciałem odwiedzić znowu dubrownik po 20 latach i co?
I stwierdziłem ze:
1. strasznie drogo tam jest ceny zabujcze-- art. spozywcze i knajpki drogie nie ma co zwiedzać,czułem się jak nad polskim morzem!!
2.brud i syf na plaży a dno takie ze pokaleczony człowiek może z morza wyjść -skały i do tego strasznie ostre!
3.polaków pełno!!!i to sakramentalne słowo --KUR........A
4.Kantują na kazdym kroku chorwaci!
Totalnie żal straconego urlopu!
walidom napisał(a):zemoral napisał(a):Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
nie ma nic ciekawego !!!!
Wybrałem OREBIC tylko dlatego ze chciałem odwiedzić znowu dubrownik po 20 latach i co?
I stwierdziłem ze:
1. strasznie drogo tam jest ceny zabujcze-- art. spozywcze i knajpki drogie nie ma co zwiedzać,czułem się jak nad polskim morzem!!
2.brud i syf na plaży a dno takie ze pokaleczony człowiek może z morza wyjść -skały i do tego strasznie ostre!
3.polaków pełno!!!i to sakramentalne słowo --KUR........A
4.Kantują na kazdym kroku chorwaci!
Totalnie żal straconego urlopu!
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne