Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co warto zobaczyc na polwyspie Peljesac

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
peter1962
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) peter1962 » 30.08.2010 10:55

Wróciłem wczoraj z uroczej miejscowości Trstenik na płw.Peljesac.Jest to miejsce dla lubiących ciszę i spokój,bez wrzasku i dyskotek,gdzie wszyscy się znają już po drugim dniu pobytu,bardzo mili i otwarci ludzie.Widok z pokoju każdego ranka bezcenny,idealne niebo i dzikie góry dookoła.Plaża główna bez tłoku,można spacerem dojść na inne małe wciśnięte w zatoczki,jak chociażby opisywany wcześniej Zaglavac.
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 30.08.2010 12:20

Byłam tam przejazdem bo z góry wygląda uroczo lecz dla mnie trochę za cichy, ale co kto woli.
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 30.08.2010 15:43

peter1962 napisał(a):Wróciłem wczoraj z uroczej miejscowości Trstenik na płw.Peljesac.Jest to miejsce dla lubiących ciszę i spokój,bez wrzasku i dyskotek,gdzie wszyscy się znają już po drugim dniu pobytu,bardzo mili i otwarci ludzie.Widok z pokoju każdego ranka bezcenny,idealne niebo i dzikie góry dookoła.Plaża główna bez tłoku,można spacerem dojść na inne małe wciśnięte w zatoczki,jak chociażby opisywany wcześniej Zaglavac.

tylko powiedz o której słonca na plazy juz nie ma?
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 30.08.2010 15:53

piamir napisał(a):
walidom napisał(a):
moral napisał(a):Orebic, i camp na Vignij raj dla surferów. Są też małe miasteczka z portami przy wybrzeżach i kawiarenkami.
ze
nie ma nic ciekawego !!!!
Wybrałem OREBIC tylko dlatego ze chciałem odwiedzić znowu dubrownik po 20 latach i co?
I stwierdziłem ze:
1. strasznie drogo tam jest ceny zabujcze-- art. spozywcze i knajpki drogie nie ma co zwiedzać,czułem się jak nad polskim morzem!!
2.brud i syf na plaży a dno takie ze pokaleczony człowiek może z morza wyjść -skały i do tego strasznie ostre!
3.polaków pełno!!!i to sakramentalne słowo --KUR........A
4.Kantują na kazdym kroku chorwaci!

Totalnie żal straconego urlopu!

Ja już 20 lat wakacje spędzam w croati,więc mam jakąś skale porównawczą
ale Orebiczem się nie zachwyciłem-------Korczula - o to jest, to tam jest naprawde pięknie! i Dubrownik ale też w nim tylko same stragany i sklepy nic po za nimi nie widać(stare miasto)!
Orebicz zdominowany jest przez polaków ,gdzie nie ruszysz się sami rodacy. Jeżeli mam być szczery to odradzam to miasteczko na urlop!!!
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

co warto zobaczyc na polwyspie Peljesac - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone