Co warto zabrać a nie zabraliśmy . Koszyki skladane , kilka , my mamy jeden na luźną spożywkę , a przydalo by sie kilka na ciuchy wtedy mozna w namiocie jeden na drugim położyć .
Warto zabrać my na szczęście mamy dwie lampki elektryczne , jedna mamy pod pawilonem , a druga podwieszona w namiocie .
Warto zabrać czajnik, gazówkę taka jeno palnikowa nakręcaną na butle i maszynkę elektryczna jedno płytową. Zona moja ma taka technikę gotowania , najpierw gotuje wode w czajniku w tym czasie włącza maszynkę elektryczna , kiedy woda sie zagotuje wlewa do garnka na maszynce i garka na gazowce . a czasami gazówki nie używamy .
Warto zabrać kilka krótszych przedłużaczy do podłączenia lampek maszynki ładowarek zasilacza do laptopa jak ktos zabiera . Ja zabrałem dlugi przedłużacz ale bez Chorwackiej wtyczki , na szczęście gospodarze mieli do pożyczenie wtyczkę , zresztą widziałem u gospodarzy przedłużacze które pożyczali zapominalskim turystom
Wzięliśmy kilka zgrzewek napojow i wody mineralnej , ale bardzo malo nam idzie napoi , nie wiem dlaczego , w sumie mimo temperatury ok 30 stopni , mniej sie jakoś pije w Polsce to byśmy pewnie jęczeli ze taaaki upal a tutaj tego sie tak nie czuje .