Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A wie ktoś może co za stworzonka leżą na dnie bez ruchu i wyglądają jak sporych gabarytów 'klocki' (ew. pokaźne cygara)? Niestety zdjęciami nie dysponuję bo aparatu do zdjęć podwodnych nie posiadam a nie mogłem się przełamać żeby na brzeg to coś wyciągać. Proszę o pomoc w zaspokojeniu mojej ciekawości . Pozdrawiam.
Jako wielbiciel owoców morza schrupałbym taaaaaakąąą krewetkę!!!Jeżeli jest to rzeczywiście krewetka....A jeżeli nie jest to i tak pewnie smakuje rewelacyjnie!!Yamiii!!!
Filipki napisał(a):Jako wielbiciel owoców morza schrupałbym taaaaaakąąą krewetkę!!!Jeżeli jest to rzeczywiście krewetka....A jeżeli nie jest to i tak pewnie smakuje rewelacyjnie!!Yamiii!!!
BLEEEEE to nie ma nic wspólnego z krewetkami!!!!To strzykwa! jest obrzydliwe z wygladu i nazwy! I tylko japończycy i chińczycy chyba mogą to wziąc do buzi ! Fu!
A może ktoś wie,co to za stworzenie?
Makłowicz smażył je w głebokim tłuszczu po obtoczeniu w mące i nazywał "wlasule", ale w necie tego znaleźć nie mogę. Wygląda jak zgniłozielony ukwiał.(niestety zdjęcia nie udało mi się dołączyć).