Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co sadzicie o miejscowosci Primosten?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
babejsza
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) babejsza » 17.06.2003 15:40

Jak w temacie - czy ktos tam byl ? jezeli tak to jak sie podobalo itd. Ja tam jade 28 czerwca i chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej niz z przewodnikow :-)
Pozdrawiam
agnieska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieska » 17.06.2003 17:06

[quote="babejsza"]Jak w temacie - czy ktos tam byl ? jezeli tak to jak sie podobalo itd. Ja tam jade 28 czerwca i chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej niz z przewodnikow :-)
Pozdrawiam[/quote]

Hejka, to cudowne miejsce, które kiedys było wyspą, a teraz jest cypelkiem, leży niedaleko Trogiru i Splitu. Miejscowość jest nieduża ale urocza, masz całkiem ładne plaze i jedną z lepszych dyskotek w pobliżu, która nazywa sie "Hacjenda" - urządzona w meksykańskim stylu. baw się dobrze:) uzivaj
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 18.06.2003 15:53

rzeczywiście miejscowość bardzo ładna, godna polecenia, ale zamiast miejscowej plaży raczejpolecił bym zatoczki jakich jest pełno w okolicy, na pewno będą czyściejsze i dużo przyjemniejsze do wypoczynku, no chyba że ktoś lubi plażować przy miejskim deptaku :roll:
malena_pl
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malena_pl » 18.06.2003 18:53

Sześć!

Ja też twierdzę, że Primosten jest supeeeeer. Byłam tam 4 lata temu, ale wierzę, że nic się nie zmieniło. Może to mało mądre, ale tam jest taki przyjemny cmentarz z widokiem na morze. Primosten robi też niemałe wrażenie z daleka mmmmm

pozdrav i papapapa

malena_pl 8)
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 07.07.2003 13:46

Istotnie to cudowna mieścinka.Nie byłem tam na stałe ale z racji swojego uroku bardzo często jeździłem tam na plaże.
Cmentarz tez na mnie zrobił wrażenie.
:oops:

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone