Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co robicie w weekendy

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 27.11.2006 13:01

no to sie jednak BARDZO dobrze zastanów
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 27.11.2006 13:08

ale samotnosc tez nie jest miła tylko praca,praca ,moja mama moze tego ne rozumie ale ma meza i rodzine wiec nie wie jak to jest, tym bardziej ze pracuje dosc daleko od domu
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 27.11.2006 17:42

dallas napisał(a):ale samotnosc tez nie jest miła tylko praca,praca ,moja mama moze tego ne rozumie ale ma meza i rodzine wiec nie wie jak to jest, tym bardziej ze pracuje dosc daleko od domu

Nie wiem ile masz lat, czy długo byliście razem, ale piszesz tak, jakby Ci się świat zawalił i za chwilkę miałby być koniec świata, więc Cię już nic w życiu nie spotka... :)
Mnie się ponad 2 lata temu świat zawalił, praktycznie z dnia na dzień. Zacząłem wszystko od nowa i żyję!!! Mam się dobrze i każdego dnia dziękuję Bogu, że tak się stało, bo teraz jest milion razy lepiej jak było. No i słuchaj się mamy... Ona mimo tego, że stoi z boku, to wie co mówi... (jak to mama ;)) :)
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 27.11.2006 17:47

w/w -Święte słowa-
JachuG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JachuG » 27.11.2006 20:02

W weekendy zawsze czas szybko leci i na nic czasu nie starcza. Pozd
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 28.11.2006 10:42

W ostatni weekend, po długiej przerwie wędziłem, uruchomiłem nową wędzarkę wreszcie. Nietety ciepię na totalny brak czasu wolnego i nie wiem czy taki weekend wędzalniczy, jeszcze w tym roku, uda mi się wygospodarować. Dzisiaj znowy wyjazd, tym razem nad morze, moze kupię parę surowych łososi, prosto od rybaka i powędzę u kolegi, święta nadchodzą, trzeba coś przygotować do jedzonka. Pozdro
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 28.11.2006 10:45

moondek napisał(a):
dallas napisał(a):ale samotnosc tez nie jest miła tylko praca,praca ,moja mama moze tego ne rozumie ale ma meza i rodzine wiec nie wie jak to jest, tym bardziej ze pracuje dosc daleko od domu

Nie wiem ile masz lat, czy długo byliście razem, ale piszesz tak, jakby Ci się świat zawalił i za chwilkę miałby być koniec świata, więc Cię już nic w życiu nie spotka... :)
Mnie się ponad 2 lata temu świat zawalił, praktycznie z dnia na dzień. Zacząłem wszystko od nowa i żyję!!! Mam się dobrze i każdego dnia dziękuję Bogu, że tak się stało, bo teraz jest milion razy lepiej jak było. No i słuchaj się mamy... Ona mimo tego, że stoi z boku, to wie co mówi... (jak to mama ;)) :)

jestem młoda osoba i doszłam do wniosku ze nie zwiaze sie z alkoholikem to by była prawdziwa udreka.mam nadzieje ze poznam odpowiednia osobe,ale nie jest łatwo kiedy w moim wieku maja juz mezów i dzieci
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 28.11.2006 11:52

uruchomiłem nową wędzarkę

dawaj szczegóły konstrukcji bo jestem na etapie projektowanie (materiał, dłogość kanału itd) albo dokumentację foto.

Poprzedni co miałem bardziej nadawał się do pieczenia niż wędzenia :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2006 12:00

dawaj szczegóły konstrukcji bo jestem na etapie projektowanie (materiał, dłogość kanału itd) albo dokumentację foto

No właśnie... szczególnie długość kanalu... ostatnio wędziłem i spaliłem niedość że boczek z szynką, to przy ewakuacji całości opaliłem wszystkie włosy na rękach... :lol:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 28.11.2006 14:09

dallas napisał(a):jestem młoda osoba i doszłam do wniosku ze nie zwiaze sie z alkoholikem to by była prawdziwa udreka.mam nadzieje ze poznam odpowiednia osobe,ale nie jest łatwo kiedy w moim wieku maja juz mezów i dzieci

Przede wszystkim wielkie brawa za "męską" decyzję! :)
A co do wieku... Napisałaś, że jesteś młoda, więc idę o zakład, że przyszłe wakacje spędzisz z kimś innym :) Dziewczyno, tego "kwiatu" to pół światu! :)
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 28.11.2006 14:11

W ostatni "łikend" byliśmy z rodzinką w Zakopcu. Szczerze powiem, że chyba długo tam nie wrócę bo ceny są szokujące. Piwko tyskie 5-7 złotych, obiad trzy osobowa rodzina (nie mówię o daniach dnia-niejadalnych) to wydatek rzędu minimum 50 zł. Jednym słowem drożyzna niewarta swojej ceny.
Gdyby do Cro było bliżej to na 100% wybrałbym ten kierunek. No cóż jeszcze ponad pół roku. :(
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 28.11.2006 21:51

Jeśli chcesz, to dam Ci adresy kwater kilku naszych, bardzo zaprzyjaźnionych górali,do których jeździmy od lat. :) Ceny przynajmniej dla nas, stałych bywalców dość rewelacyjne np. w tym roku w okresie świątecznym 25 zł / os. za dwa 2-osobowe pokoje, oraz 15 zł obiadokolacja / os. :lol: Uwierz mi w okresie świątecznym to rewelacja!Niestety moje dzieci, chociaż w tym czasie chcą trochę poleniuchować i nie zrywamy ich na śniadanie; korzystając natomiast z kuchni gospodarzy, lodówki w pokoju i sklepu usytuowanego naprzeciwko pensjonatu, przygotowujemy je sami. W zasadzie żdnego problemu, nawet z kawą i herbatą, którą i tak spożywamy w zależności od naszego łaknienia. Więc co to za problem?
Wyjeżdżamy już w czwartek 21.12. a wówczas na stokach np. w BiałceTatrzańskiej, Kotelnicy, Szymkówce, czy na Nosalu zjazdy to prawdziwa bajka.... :lol: :lol: :lol:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 28.11.2006 22:09

Natomiast, co do minionego weekendu, to niestety nie spędziłam go również rewelacyjnie. W salonie PEUGEOTA, w którym wymieniano mi płytkę do komputera ABS. :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano 22.04.2007 20:48 przez majeczka, łącznie edytowano 1 raz
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 29.11.2006 09:33

majeczka napisał(a):Wyjeżdżamy już w czwartek 21.12. a wówczas na stokach np. w BiałceTatrzańskiej, Kotelnicy, Szymkówce, czy na Nosalu zjazdy to prawdziwa bajka.... :lol: :lol: :lol:

Jeżeli zostajecie do sylwestra, to może się spotkamy na Kotelnicy :) Ja wyjeżdżam 28 XII i zostaję do 2 I :) Chociaż wiem, że wtedy panuje tam meksyk, ale ja zawsze zjawiam się na stocku punkt 9.00 i spokojnie się jeździ do 11.00, potem to dramat... No i jeszcze po 16ej do samego końca jest względnie luźno :)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 29.11.2006 10:56

moondek napisał(a):
dallas napisał(a):jestem młoda osoba i doszłam do wniosku ze nie zwiaze sie z alkoholikem to by była prawdziwa udreka.mam nadzieje ze poznam odpowiednia osobe,ale nie jest łatwo kiedy w moim wieku maja juz mezów i dzieci

Przede wszystkim wielkie brawa za "męską" decyzję! :)
A co do wieku... Napisałaś, że jesteś młoda, więc idę o zakład, że przyszłe wakacje spędzisz z kimś innym :) Dziewczyno, tego "kwiatu" to pół światu! :)

przyszłe wakacje chciałabym juz spedzic w pracy zagranica.zaczynam czytac oferty zagraniczne.tutaj kiepska praca za 900 zł i dodatkowo ciezka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co robicie w weekendy - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone