dallas napisał(a):ale samotnosc tez nie jest miła tylko praca,praca ,moja mama moze tego ne rozumie ale ma meza i rodzine wiec nie wie jak to jest, tym bardziej ze pracuje dosc daleko od domu
moondek napisał(a):dallas napisał(a):ale samotnosc tez nie jest miła tylko praca,praca ,moja mama moze tego ne rozumie ale ma meza i rodzine wiec nie wie jak to jest, tym bardziej ze pracuje dosc daleko od domu
Nie wiem ile masz lat, czy długo byliście razem, ale piszesz tak, jakby Ci się świat zawalił i za chwilkę miałby być koniec świata, więc Cię już nic w życiu nie spotka...
Mnie się ponad 2 lata temu świat zawalił, praktycznie z dnia na dzień. Zacząłem wszystko od nowa i żyję!!! Mam się dobrze i każdego dnia dziękuję Bogu, że tak się stało, bo teraz jest milion razy lepiej jak było. No i słuchaj się mamy... Ona mimo tego, że stoi z boku, to wie co mówi... (jak to mama )
dawaj szczegóły konstrukcji bo jestem na etapie projektowanie (materiał, dłogość kanału itd) albo dokumentację foto
dallas napisał(a):jestem młoda osoba i doszłam do wniosku ze nie zwiaze sie z alkoholikem to by była prawdziwa udreka.mam nadzieje ze poznam odpowiednia osobe,ale nie jest łatwo kiedy w moim wieku maja juz mezów i dzieci
majeczka napisał(a):Wyjeżdżamy już w czwartek 21.12. a wówczas na stokach np. w BiałceTatrzańskiej, Kotelnicy, Szymkówce, czy na Nosalu zjazdy to prawdziwa bajka....
moondek napisał(a):dallas napisał(a):jestem młoda osoba i doszłam do wniosku ze nie zwiaze sie z alkoholikem to by była prawdziwa udreka.mam nadzieje ze poznam odpowiednia osobe,ale nie jest łatwo kiedy w moim wieku maja juz mezów i dzieci
Przede wszystkim wielkie brawa za "męską" decyzję!
A co do wieku... Napisałaś, że jesteś młoda, więc idę o zakład, że przyszłe wakacje spędzisz z kimś innym Dziewczyno, tego "kwiatu" to pół światu!