Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co robicie na kempie w Chorwacji po 21 ?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mały
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mały » 02.07.2006 15:19

:)
Ostatnio edytowano 03.07.2006 06:24 przez Mały, łącznie edytowano 2 razy
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 02.07.2006 17:55

Samemu można np. fotografować. Tuż po zachodzie słonca to akurat dobra pora.
Samemu można też chlać wińsko, ale następnego dnia występuje efekt dnia następnego.
Można też czytać książki, ale to można robić również będąc w domu, więc temat czytania pomijam.
Można też poszukać sobe jakiegoś miłego towarzystwa, a wtedy możliwości są nieograniczone.
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 02.07.2006 18:46

Mały napisał(a):....NO I WIECZóR TU WIELKIE ROZCZAROWANIE RODZINA IDZIE S P A ć no i co tu robić ????? (gwiazdy mam już policzone )

Ja cie w ogóle nie rozumiem. Można iść na kolację lub piwo do miasta, można iść na plaże poleżeć, albo i nie tylko leżeć :wink: można iśc popływać nocy w morzu, zwłaszcza tam gdzie są bakterie które po ruszeniu wody swiecą, można czytać, można słuchac cykad, można siedzieć i myśleć , oj dużo można. Ja jakoś nie mam problemy, mnie wieczory za szybko mijają. Już nawet nie piszę o nocnych rozmowach do świtu
konrado
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrado » 04.07.2006 20:15

można iść spać
tajson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajson » 05.07.2006 14:14

na kempie po 21 kochamy się do rana!!!

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone