sylvia napisał(a):Cześć, to mój pierwszy wpis. Chciałabym z rodzinka wybrać sie do Chorwacji we wrześniu, ale wdziera nam się w plany atrakcyjna cenowo Bułgaria. Pomóżcie mi przekonac familię do Chorwacji. Pozdrawiam wszystkich cromaniaków. Sylwia
niezawodny napisał(a):Mężowi się nigdy nie odmawia...
Pamiętaj o tym zawsze Dobra Żono
Czy taki temat to nie jest lekka przesada ?sylvia napisał(a):Cześć, to mój pierwszy wpis. Chciałabym z rodzinka wybrać sie do Chorwacji we wrześniu, ale wdziera nam się w plany atrakcyjna cenowo Bułgaria. Pomóżcie mi przekonac familię do Chorwacji. Pozdrawiam wszystkich cromaniaków. Sylwia
sylvia napisał(a):Cześć, to mój pierwszy wpis. Chciałabym z rodzinka wybrać sie do Chorwacji we wrześniu, ale wdziera nam się w plany atrakcyjna cenowo Bułgaria. Pomóżcie mi przekonac familię do Chorwacji. Pozdrawiam wszystkich cromaniaków. Sylwia
krystek napisał(a):Każdy miał swój pierwszy wyjazd do HR i czuł się "niebardzawo" , więc głowa do góry,będzie . W kwestii pobytu na campie we wrześniu, to niestety,ale nie pomogę-jeździłem w lipcu na kwatery.We wrześniu apartmani i sobe są już znacząco tańsze i przy większej liczbie osób porównywalne cenowo do opłat za camp w szczycie sezonu .
sylvia napisał(a):niezawodny napisał(a):Mężowi się nigdy nie odmawia...
Pamiętaj o tym zawsze Dobra Żono
Obawiam sie ze nie istnieje zwiazek miedzy słowami "dobra" i "żona";). Ale zostałeś zaocznym przyjacielem mojego męża. Chociaż nie jest kibicem Chorwackiego footbolu i nie wierzy że wyjda z grupy haha!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko