no to i ja się pochwalę
muszelki,kamyczki,oliwa,wino,rakija,i z każdego miejsca-miejscowości zwiedzanej lokalna pamiątka co by pamiętać i wspominać
Agawa. napisał(a):My standardowo muszelki, kamyki, korpusy kraba, a przede wszystkim poza rakiją najlepszy jak dla nas chorwacki alko - Orahovica. Już ślinka cieknie bo zapasy wyczerpane, a do kolejnych wakacji jeszcze troszkę zostało
mada10000 napisał(a):Agawa. napisał(a):My standardowo muszelki, kamyki, korpusy kraba, a przede wszystkim poza rakiją najlepszy jak dla nas chorwacki alko - Orahovica. Już ślinka cieknie bo zapasy wyczerpane, a do kolejnych wakacji jeszcze troszkę zostało
Zgadzam się dla mnie też Orahovica jest najlepsza niestety zapasy stopniały całkowicie ,a do wyjazdu ,aż 80 dni
Agawa. napisał(a):mada10000 napisał(a):Agawa. napisał(a):My standardowo muszelki, kamyki, korpusy kraba, a przede wszystkim poza rakiją najlepszy jak dla nas chorwacki alko - Orahovica. Już ślinka cieknie bo zapasy wyczerpane, a do kolejnych wakacji jeszcze troszkę zostało
Zgadzam się dla mnie też Orahovica jest najlepsza niestety zapasy stopniały całkowicie ,a do wyjazdu ,aż 80 dni
No my troszkę mniej bo 65 dni
Martwię się tylko czy na "przeklętym" Pagu znajdę gdzieś Orahovicę tak jak w Dalmacji
Pozdrawiam