JacYamaha napisał(a):TU
Chodzimy do tej samej kuchni - ale byłem kilka minut wcześniej
Aguha napisał(a):
Z chlebem (ze wskazaniem na świeżą bagietkę), pyrami , pomidorami... i pewnie każdy ma swój ulubiony zestaw. Dla amatorów oliwek podobno pycha, niestety nie zaliczam się do owych
Mdziumka napisał(a):Aguha napisał(a):
Z chlebem (ze wskazaniem na świeżą bagietkę), pyrami , pomidorami... i pewnie każdy ma swój ulubiony zestaw. Dla amatorów oliwek podobno pycha, niestety nie zaliczam się do owych
W takim razie, w czasie następnego pobytu na pewno kupię i spróbuję. Oliwki lubię bardzo. Dziękuję
To podziękowanie było oczywiście pod adresem Aguha
Aguha napisał(a):
No i jako niezawodną broń na wampiry
Wedera napisał(a):Ja z tegorocznych wakacji przywiozłam własnoręcznie przesmażoną konfiturę figową super pyszna. Dostałam od właściciela kempu cały koszyczek świeżych fig których nie byliśmy w stanie zjeść i wpadłam na genialny pomysł by zrobić z nich konfiturę.Bawiłam się z tym smażeniem trzy dni blokując patelnię ale było warto.
Janusz Bajcer napisał(a):Aguha napisał(a):
No i jako niezawodną broń na wampiry
Tej broni nie znam - może coś bliżej
Czy na wampirzyce też to można zastosować